Интериорни врати

Интериорни врати – Дорман София

Във Врати Дорман – в град София Ви очакват интериорни врати с перфектно качество и модерен дизайн на изключително изгодни цени. Благодарение на нашия дългогодишен опит и грижа за клиентите, предлагаме модерни и най-качествени врати на пазара.

  • Многообразие от цветови гами и модели, които представяме на клиентите, ще удовлетвори и най-капризните вкусове. Нашите врати ще ще внесат усещане за комфорт и стил във Вашия офис или дом.
  • Гостите Ви, обикновено не осъзнават какво впечатление оставят вътрешните Ви врати. Но интериорните врати въздействат подсъзнателно и изграждат мнение за Вашия характер. Ако искате да изтъкнете индивидуалността и единствен стил, имате нужда от богат избор на врати.
  • Всички те трябва да си подхождат с обзавеждането на жилището. Ще ви помогнем да откриете най-подходящите и нужни за Вас врати. Ще ви осигурим интериорни врати, задоволяващи изискванията Ви за качествен продукт и ще подчертаят уникалността Ви.
  • Годни за различни помещения, подбраните вътрешни врати, на които сме директен вносител, ще направят поразително впечатление на Вашите гости!
  • Интериорните врати, които предлагаме са невероятна комбинация от цена-качество-технология.
  • Гарантираме кратки срокове за доставка, защото всички предлагани от нас интериорни врати се поддържат на склад. Също така, вратитите, които предлагаме са на складови цени и едни от най-изгодните на пазара.

Препоръчваме Ви да прегледате нашия каталог, съдържащ модели в разнообразни шарки и цветове. Обърнете се към нашите продава-консултанти, ако имате въпроси. Те ще ви осигурят професионално и коректно обслужване. Ако се нуждаете от качествен професионален монтаж, можем да ви осигурим качествен такъв. Гарантираме, че реализацията на предлагания от нас монтаж ще надхвърли Вашите очаквания. Монтажната ни група се състои от професионалисти с многобройни качествени проекти зад гърба си. Поверете им монтажа на желаната от Вас врата и си осигурете уникален завършек на жилището. Ще Ви спестим много нерви, време и средства.

Немски интериорни врати Граде

немски интериорни врати

Интериорни немски врати – Gradde

Интериорните врати Gradde са немски врати, които са изработени по модерна технология, което само по себе си е синоним за качество. Тяхното покритие е значително по-издръжливо и здраво на износване, отколкото интериорните обикновени врати, които се предлагат на пазара.

Ние от Врати Дорман град София, Ви предлагаме огромно многообразие от врати Gradde, и като модели, и като цветово отношение:

  • модели – Simpel, Bergedorf, Reichsburg, Blomendal, Schwerin, Zwinger, Wartburg и др.
  • цветове – Сибирска Лиственица, Златен дъб, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.
You've just added this product to the cart: