20+ начина да украсите входната врата през есента
Входна врата през есента

20+ начина да украсите входната врата през есента

Внесете топлината на есенните цветове във входната си врата с тези красиви и прости идеи за декорация, за да поздравите гостите си и да ги поканите вътре. Есента е прекрасно време от годината, когато въздухът започва да става свеж и листата да променят цветовете си. Отпразнувайте празничния сезон със стил с декор, който е уютен и привлекателен за семейството и приятелите.

Днес бихме искали да споделим с вас колекция от декорации, които сме събрали за декориране на вашата входна врата. Тези универсални идеи за декорация могат да обхванат сезона от септември до Деня на благодарността!

1. Едно стандартно и бързо решение за декориране на входни врати е добавянето на дървена табела. Можете да нарисувате парче дърво и да изберете свои собствени цветове, като използвате изображението си като ваше вдъхновение.

 

Тикви пред входна врата

2. Превърнете обикновените тиквички за хранителни стоки в декоративни облекла за тикви. Те са украсени с изрези на точки, смесени с обикновени тикви, за да добавят малко стил към вашето външно пространство.

3. Добавете венец към входната си врата, за да внесете есенната реколта! Можете също така да си направите този венец от обикновен магазин, закупен от гроздов венец. Прикрепете изкуствени бели мини тикви с цветарски кирки и ги закрепете с тел. Добавете асортимент от сезонна зеленина с цветя, истински или изкуствени. Това може да включва горчиво сладки и цветни есенни листа.

Красив венец на входна врата

4. Издълбайте тиква и добавете есснно цвете в саксия или дори кейл за есенна реколта точно пред входната врата! Извадете саксията, когато дойде време за поливане. Напълнете по-малки кратунки с контейнери с теменужки, за да добавите разпространение на цвета.

Тикви и цветя пред входна врата

6. Създайте топиари от тиква. Към горната част добавете по-малка тиква. Този визуален резултат ще направи хубаво изявление на входната врата. Заобиколете го с някои годни за консумация растения като зеле, дафинови листа и декоративно цъфтящо зеле.

Украса тикви и цветя пред входна врата

7. Създайте есенно усещане точно пред входната врата с оранжеви тикви и зеле в саксия. Добавянето към тази приветлива обстановка венец на входната врата и венец, оформящ входа. Това може да бъде или закупено в магазина, или направено от домашни изрезки.

Украса с много тикви пред вашата външна врата

8. Подредете тикви с различни размери и цветове, за да създадете високо визуално въздействие извън входната врата. Добавете малко стил, като оформите тиква с номера на вашия дом или инициалите, или фамилията си.

9. Този дом е украсен с асортимент от тикви, истински и изкуствени. Свежите цветя в саксии добавят красив цветен взрив, докато венците на вратите добавят финалната визуална нотка.

Украса с тикви и цветя

10. Облечете вратата си с царевични стъбла, тикви, бали със сено, фенер и стара стълба, осеяна с есенни цветя в саксии. Не забравяйте дървения знак „Жътва“!

11. Наредете тиквите надолу по стълбите, като използвате по-големи отпред за допълнително допълване на бордюра. За да добавите по-оригинална естетика, подредете ги върху плантатори или ги поставете отстрани. Добавете няколко кратунки за визуален интерес.

Красива украса с тикви и цветя пред вашата входна врата

12. Подредени тикви, падащи листа на земята и не забравяйте да украсите вратата си. Това включва проект „направи си сам“, състоящ се от сушени хортензии, шипки, салвия, просо и сорго.

13. Засадете експлозия от есенния цвят до входната си врата с лилава трева на фонтана. Добавете няколко ярки цъфтежа с ландани.

14. Есенно декорирана предна веранда включва всичко – от тикви, до царевични стъбла и възхитителни възглавници, вдъхновени от есента.

15. Създаването на прекрасна декорация на входа с приветлива тиквена количка, пълна с кратунки, тикви, сушени листа и клончета от горски плодове. Уловете същността на есента с разнообразие от форми и цветове. Добавете две големи тикви в горната част на купчината и нарисувайте върху тях думите „Добре дошли“ и „Приятели“. Изкуствените ягодоплодни лози са изтъкани за финален щрих.

16. Направете семпло с няколко различни тикви и възглавница, за да украсите стола на верандата си.

17. Повдигнете входа си с няколко прости декорации за падане, като монограмна подложка за врата или килим на пода с тематична реколта. Добавете венец към вратата си и някои аксесоари с тематика за есента, като например тиквено изкуство и привлекателна вертикална табела с надпис „Добре дошли“.

Надпис добре дошли на входна врата

18. Веранда в стил ферма разполага с преустроена църковна скамейка, украсена с възглавници и зелени и бели тикви.

Бяла пейка до входна врата

19. Бялата пейка е идеалният фон за декориране с някои цветни есенни акценти. Една възглавница от чул започва процеса на наслояване, последван от прости тикви и шишарки, които да донесете през есенния сезон.

20. Този дом в стил селска къща разполага с царевични люспи, поцинкована кофа, засадена с есенни цветя и кошница с праскови. Ярко жълта маса включва ярко оранжева тиква и растение от зеле. Висящ на стената венец завършва тази тема за прибиране на реколтата.

21. Друго предложение е нещо по-малко традиционно от това просто да окачи венец на вратата. Вместо това на вратата е закачена кошница с ябълки. Ограждащи вратата са табуретки със стари кошници от цветя в саксии в редица цветове. Декоративното зеле е поставено върху обърната телена кошница за височина.

Сподели