5 стила интериорни врати актуални в момента
Интериорни врати и под в тъмен мотив

5 стила интериорни врати актуални в момента

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 11:49 часа

Плътни изчистени модели

Повечето предлагани серии интериорни врати, включват базов гладък модел. Цената му обикновено е по-бюджетна от следващите варианти с фрезовка и стъкло. Тези врати са избирани не само, поради цената, но и затова, че не са задължаващи, а напротив сливат се с интериора, избягвайки дразнещи окото претрупвания. Гладката им повърхност привлича с изчистен стил и лекота във визията.

Фрезованите модели

Семплите линии на фрезованите модели са често срещан избор при решението за интериорни врати. Вариантите на такива модели са от изкрящ бял гланц до дърво или по-точно казано, материалите от бор, клен и череша изглеждат страхотно и придават топлина и приветливост в помещението!

Стъкло или матирано стъкло

Имайки нужда от мъничко уединение, но без да блокирате светлината в помещението, ще се спрете на този вид интериорни врати. Пазарът вече е доста силно наситен с разнообразни модели и стилове, включващи гравирани панели, полупрозрачни оттенъци и матирано стъкло, вариращи от напълно непрозрачни до почти прозрачни.

Масивно дърво

Ако Вашият дом има кухи врати, които се усещат евтини, инвестирайте в такива от масив и се насладете на по-тихи помещения, където да Ви е по-приятно да прекарвате времето си. Тяхната окраска е напълно допустимо да бъде в смели цветове, а механизмът им да е снабден с плъзгачи, с красиви и големи дръжки.
Дървена интериорна модерна врата

Грубоватият вид на естественото дърво е в приятен контраст срещу плътните цветове във всички нюанси и това е причината архитектите, все повече да работят с визуалния ефект на натуралното в дървото, когато проектират нови домове. Подобни врати се препоръчителни за сравнително малки спални и кухни.

Модерната визия на вратите с огледало

Огледалните мебели придобиха популярност, както и огледалните врати, идващи с нов и модерен привкус. Тези врати създават илюзията за пространство, внасят светлина. Сравнявани са с произведения на изкуството. Тяхното свободно и визуално разширяващо помещенията излъчване, допринася и самите Вие да сте винаги в добро настроение! Според нас, огледалните врати твърде често се поставят на спалните. Подходящи са и за семейната стая, офиса или таванската.

Ако имате идея за новите си врати, модерни или не, направете крачка и поръчайте! Ако изпитвате притеснения относно монтажа или някаква нерешителност за конкретни интериорни врати, не се колебайте и заповядайте при нас в магазина и нашите специализирани служители, ще Ви съдействат с всеки Ваш въпрос. Те ще Ви насочат към подходящи интериорни врати според стила на дома. Заслужава си усилието, за да сте сигурни, че всяка Ваша врата ще е поставена правилно!

Сподели