5 стила интериорни врати актуални в момента
Стилни идеи за комбинации на врати с интериор

5 стила интериорни врати актуални в момента

Фрезованите модели

Семплите линии на фрезованите модели са често срешан избор при избирането на интериорни врати. Вариантите на такива модели са много от бял гланц до дърво или по-точно казано, големите дъски от бор, клен и череша изглеждат страхотно и придават топлина и приветливост в помещението.

Стъкло или матирано стъкло

Когато имате нужда от малко уединение, но без да блокирате светлината в помещението, този тип интериорни врати са вашият избор. Пазарът вече е доста силно наситен с разнообразни модели и стилове, включващи гравирани панели, полупрозрачни оттенъци и матирано стъкло, вариращи от напълно непрозрачни до почти прозрачни.

Плътно дърво

Ако вашият дом има кухи врати, които се усещат евтини, инвестирайте във врати от масивно дърво и се насладете на по-тихи стаи, в които ще ви е по-приятно да прекарвате времето си. Те могат да бъдат оцветени, боядисани в смели цветове или прикрепени към плъзгачи. Със красиви и големи дръжки.

Дървена интериорна модерна врата

Грубоватия вид на естественото дърво е в приятен контраст срещу плътните цветове във всички нюанси и това е причината архитектите все повече да работят с визуалния ефект на възлите в дървото, когато проектират нови домове. Такива врати са подходящи за малки спални, кухни с камина и хол.

Модерната визия на вратите с огледало

Както огледалните мебели придобиха популярност, така и огледалните врати от модерната епоха. Тези врати създават илюзията за пространство, внасят светлина, отразяват интересни произведения на изкуството по стените и ви позволяват да практикувате тренировъчните си движения. Според мен огледалните врати твърде често се поставят на спалните. Подходящи са и за семейната стая, офиса или таванската.

Ако имате идея за новите си врати, модерни или не, направете крачка и поръчайте. Ако имате притеснения относно монтажа или избора на нови интериорни врати, не се колебайте и заповядайте при нас в магазина и нашите експертни консултанти ще Ви помогнат с всеки ваш въпрос. Заслужава си усилието, за да сте сигурни, че всяка врата ще е поставена правилно.

Сподели