Добавете малко индивидуалност към дома си с ретро бяла интериорна врата
Ретро бяла интериорна врата

Добавете малко индивидуалност към дома си с ретро бяла интериорна врата

Когато мислите за тазгодишната тенденция за ретро стилове и интересни жилищни пространства, често се пренебрегва използването на врати, за да се направи ефект с ретро форми и уникален характер. Вашият дом е отражение на това кой сте и за тези от вас, които са в контакт с най-новите тенденции, това е и възможност за вас да покажете вашата интерпретация на тазгодишните ретро стилове на мода.

Експертите по интериорен дизайн в цялата страна говорят за завръщането на ретрото при избора на интериорни врати и как да ги комбинирате с модерните тенденции за интериора на дома – и любовта към неутралните пространства! Вземете например специалистите по интериор, те обясняват как ретро е една от трите ключови тенденции тази година, илюстрирайки, че ретро дизайните се подмладяват със свеж и съвременен вид. Не само се връща ретрото, но и тази година празнува личността на вашия дом.

Тъй като неутралните цветове продължават да печелят в залаганията на интериорния дизайн, за всички нас е важно да намерим начин да диференцираме дизайна на дома си и да илюстрираме собствения си стил на усет, като накараме нашите неутрали да се отделят от общите концепции на мелницата. Това може да означава добавяне на смели цветове и големи шарки, но какво ще стане, ако всички тези опции са твърде силни за вас и дома ви? Ние имаме отговора. С някои модели интериорни врати имате възможност да се насладите на съвременни бели вътрешни врати, с дизайнерска разлика.

Ретро бели остъклени вътрешни врати

Вземете например известна като “слънчева” врата, тази бяла остъклена вътрешна врата е съвременна интерпретация на ретро стил и добавя удивително индивидуална и иновативна личност към всяка стая. Можете да запазите неутралните си цветове, но бъдете смели и интегрирайте този поразителен слънчев обрат, за да озарите всяка неутрална нормалност. Предлага се в солидна опция, както и в остъкления, този ретро дизайн съчетава естествени материали и дава възможност на собствениците на жилища да намерят нова комбинация от смесване на старото и новото. Такиъв тип интериорна врата внася светлина в помещението и освежава всеки външен вид от последния сезон и Ви позволява да се насладите на ретро слънчевия стил от 50-те и 60-те години на врата, която е съживена и преработена за модерен и изискан дом.

Бяла остъклена интериорна врата

Съвременни бели интериорни врати

Придържайки се към темата за слънцето, този диапазон дава фино кимване на ретро темата с иновативни функционални канали. Стилните плавни извивки Ви предлагат масивни бели вътрешни врати, които ще придадат блясък на всяка неутрална стая!

Допълнете стила си с подходяща остъклена врата

Ако в живота ви все още има място за проблясък на светлина, тогава може би остъклените врати могат да ви предложат възможност да смесите и съчетаете плътните и остъклени бели вътрешни врати. Дизайнът на вътрешната врата с матово остъкление е популярен избор. Ако вашият приоритет е спестяване на пространство и ретро дизайн, тогава ще откриете, че дизайните на вратите се предлагат и като плъзгащи врати с двойно затваряне.

Сподели