Добавете индивидуалност с ретро бяла интериорна врата
Ретро бяла интериорна врата

Добавете индивидуалност с ретро бяла интериорна врата

🕑 2 минути за четене Обновена на: 06 декември, 2022 в 13:09 часа

Мислейки за тазгодишната тенденция за ретро стилове и интересни жилищни пространства, често се пренебрегва използването на врати, за да се направи ефект с ретро форми и уникален характер. Вашият дом е отражение на това, кои сте Вие, а за тези от Вас, които са в контакт с най-новите тенденции, това е и възможност да покажете Вашата интерпретация на тазгодишните ретро стилове в модата.

Експертите по интериорен дизайн, в цялата страна, говорят за завръщането на класиката при избора на интериорни врати, как да ги комбинирате с модерните тенденции за интериора на дома, в духа на любовта към неутралните пространства. Вземете например, специалистите по интериор, те обясняват как ретро е една от трите ключови тенденции тази година, илюстрирайки, че такива дизайни се надграждат със свеж и съвременен вид. Не само се връща класическото, но то е предпочитан стил за много от потребителите.

Тъй като неутралните цветове продължават да печелят в залаганията в интериорния дизайн, за всички Вас е важно да намерите начин да диференцирате дизайна на дома си и да илюстрирате собствения си стил и усет, като накарате Вашите неутрални интериори, да се отделят от общите концепции. Това може да означава добавяне на смели цветове и големи шарки, но какво ще се получи, ако всички тези възможности са твърде пресилени за Вас? Ние имаме отговора! С някои от моделите за вътрешно прилагане, имате възможност да се насладите на съвременни бели интериорни врати, с дизайнерска линия.

Ретро бели остъклени вътрешни врати

Вземете, например, една красива бяла остъклена вътрешна врата и ще видите в нея съвременния прочит на ретро стила и добавения удивителен индивидуален стил на иновация към всяка стая. Можете да запазите неутралните си цветове, но бъдете смели и интегрирайте този поразителен слънчев обрат, за да озарите всяка неутрална нормалност. Предлага се в солидна опция, както в остъкления, така и в ретро дизайна, комбиниращ естествено излъчване и дава опциите на собствениците на жилища да намерят нова комбинация от смесване на старото и новото. Такъв тип интериорна врата внася светлина в помещението и освежава всеки външен вид от последния сезон и Ви позволява да се насладите на ретро слънчевия стил от 50-те и 60-те години на врата, която е съживена и преработена за модерен и изискан дом.
Бяла остъклена интериорна врата

Съвременни бели интериорни врати

Придържайки се към темата за слънцето, този диапазон дава фино кимване на ретро темата с иновативни функционални канали. Стилните плавни извивки Ви предлагат масивни бели вътрешни врати, отличаващи се с блясък, който се отразява на всяка неутрална стая!

Допълнете стила си с подходяща остъклена врата

Ако в живота Ви все още има място за повече светлина, тогава може би остъклените врати са перфектна възможност да смесите и съчетаете плътните и остъклени бели вътрешни врати. Дизайнът на вътрешната врата с матово остъкление е популярен избор. Ако Вашият приоритет е спестяване на пространство и ретро дизайн, тогава ще откриете, че дизайните на вратите се предлагат и като плъзгащи врати с двойно затваряне.

Сподели


Обнови бисквитки