Модни тенденции при избора на интериорни врати
Стилна бяла интериорна врата

Модни тенденции при избора на интериорни врати

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 15:50 часа

За уникална визия и уют изберете красива интериорна врата, която би придала уникалност и изисканост. Бихте могли да постигнете този ефект при избирането на точните и правилни интериорни врати. Интериорните врати не са просто връзка на отделните помещенията, те са доста функционални и стилни. Доста голяма част от интериорните врати остават незабелязани, сливайки се с цялостният интериор, но бидейки съчетани правилно могат да внесат разнообразие и класа на всеки дом. Най-модерните врати не са само с акцент върху цвета, а и с отдаване на необходимото внимание на формите.

Всяка нова модна тенденция се налага с времето си, но разбира се не е задължително да ги следвате. Но ако искате да се в крак с модните тенденции, трябва да ги следите най-вече за да черпите все повече и повече идеи. Дори и да се спрете на различни форми и цветове трябва да заложите поне на един обединяващ елемент. Най-модерният елемент към момента е да се съчетаят всичките интериорни врати с входната ви врата, за да постигнете перфектният завършек. Разбира се, трябва да се съобразите не само с модните, но и с актуални характеристики на вратите. Това ще ви помогне да изберете модели, които ще са с добра шумо и топло изолация.

Ето и най-модерните тенденции при избора на врати, с които трябва да се съобразите:

Цветове

Цветът който никога няма да излезе от мода е белият. Има го във всякакви нюанси – Перла, Сибирска лиственица или пък Бреза. Цветът е неутрален и ще се съчетае перфектно с мраморен под или паркет.

Размери

Ако изберете неправилни размери-твърде малки или твърде големи врати ще разрушите цялостната визия на жилището. По-малките врати са подходящи за апартаменти, а високите врати са подходящи за отворени пространства, например на къща с отворен „ПОГЛЕД”.

Материали

Не на последно място обърнете внимание на материалите. Дали се поддържат лесно, притежават ли голяма устойчивост, изолират ли добре, стъклото с пропускливост на светлина ли е?

Цена

Могат ли да се съчетаят ниската цена и качеството? Не винаги най-скъпите врати предполагат най-добрия избор. Не винаги следвайки модните тенденции избираме най-доброто. Затова доверете се на препоръките на интериорен дизайнер, препоръките на продавач-консултантите и разбира се на вашият стил.

Сподели


Обнови бисквитки