Какво да очаквате в деня на монтажа
Монтаж на врата

Какво да очаквате в деня на монтажа

🕑 3 минути за четене Обновена на: 07 декември, 2022 в 09:24 часа

И така, поръчали сте монтаж на нови врати за Вашия дом или сте от хората, които искат да спестят и да си го извършат сами? Много собственици на жилища могат да живеят в дома си от години и никога да не се нуждаели от подмяна или монтаж на нова врата. Ако не сте имали този опит, може да не знаете какво да очаквате, когато дойде време за монтирането на Вашата врата. За щастие, винаги можете да се обадите на Вашите търговци на врати, за да зададете въпросите, които може да имате. Но ако просто искате да добиете обща представа какво да очаквате от процеса на монтиране на вратите, ще Ви обясним. Ето ръководство от момента на консултацията до тръгването на строителните работници от Вашия професионален монтаж на врати.

Преди монтажа

Първите стъпки към монтажа на Вашата врата, разбира се, е да се свържете с Вашия професионален търговец на врати, да им разкажете за Вашия проект и да закупите правилните врати предвид избора, който търговската верига предлага. Ако не сте сигурни коя врата ще отговаря най-добре на Вашите нужди, те ще Ви съдействат да направите избор за вратата, която най-добре отговаря на Вашия дом и Вашия бюджет. След това техническо лице ще дойде в дома Ви, за да измери вратата Ви. Това ще гарантира, че вратата, която ще Ви доставят ще е перфектна. След това ще получите ценова оферта за вратата и монтажа. След това ще насрочите монтаж. Времето между изготвянето на Вашата оферта и датата на монтаж ще зависи от степента на натовареност на графика на монтажните групи по това време и дали имате поръчка или не.

Организаторите на монтажи наблюдават внимателно времето. Ако имате нужда от монтаж на интериорни врати, не е от значение какво може да бъде времето навън. Ако входната врата ще бъде монтирана под навес, дъждът може да не попречи. В случай обаче, че времето може да е проблем за Вашия монтаж или вратите не са дошли навреме, Вашият търговец ще се свърже с Вас предварително и ще Ви каже, че може да има възможност за забавяне.

Денят на монтаж

Ако имате домашни любимци, сега е моментът да ги изкарате на разходка или да ги отделите в затворено помещение, така че да не пречат на монтажната група. Вашите монтажници трябва да дойдат навреме и преди да започнат да работят, следва да Ви се представят.

След това те ще започнат да подготвят мястото. Ако искате можете да подготвите няколко дебели найлона, върху които да падат отпадъци при демонтажа на старата врата и инсталирането на новата. По това време, ако искате да напуснете къщата за времето на инсталацията, можете да го направите. След това монтажниците ще извадят старата врата и пантите, ще поставят нови панти на новата врата, ще я монтират и ще поставят новите брави. Ако сте напуснали къщата, монтажникът ще Ви се обади, когато проектът приключи. Всяка изолация или допълнителна поддръжка също се добавя, за да сте сигурни, че Вашата врата ще работи добре толкова дълго, колкото е възможно. Целият процес обикновено отнема около 3-5 часа или по-малко, в зависимост от вида на вратата, която сте монтирали.

След монтажа

След монтажа на вратата екипът ще почисти зоната от едрите отпадъци и ще Ви остави с току-що монтираната врата. С експертния монтаж, това трябва да бъде краят на историята, докато живеете в дома си. Ако забележите проблеми с Вашата врата скоро след монтажа, не се колебайте да се свържете с търговците или с монтажната група, за да излезете и да отстраните проблема. Вашата врата трябва да идва с гаранция, която покрива ремонт за определен период от време. Като оставите всичко това настрани, насладете се на допълнителната сигурност и свежия дизайн на новата си врата! В нашата компания, ние се отнасяме сериозно към монтажа на врати. Професионалният монтаж е един от най-важните аспекти на удовлетвореността на клиентите. Възползвайте се и Вие, за да видите защо нашите монтажи се открояват от конкуренцията. Понякога е възможно да се допуснат грешки при инсталирането на интериорните врати, но ако искате професионално обслужване – доверете се на нас!

Сподели