Новостите при интериорните врати
Интериорни врати - нови тенденции

Новостите при интериорните врати

В разгара на модата при интериорните врати се открояват два нови елемента: врати с имитация на фини ръчно рисувани картини и огледални панели с шарки, нанесени с помощта на лазер.

Вероятно ще бъдете изненадани да разберете, че най-простата стая може да бъде радикално преобразена, използвайки само интериорни врати в 5 различни актуални цветове.

Достатъчно е да използвате и декоративни елементи (например интересни дръжки, панти, стъкло, фрезовка и др.), за да направите апартамента или къщата по-модерни. Ето кои са те:

1. Мента – безпроблемно се вписва във всяка среда. Омекотява прекомерната експресия на „горещи“ цветове – оранжево, жълто-оранжево, алено, наситено червено. Перфектно допълва стила на Прованс и всички нюанси на лавандулата.

2. Сиво зелено – той е идеално се комбинира със сини, бели, бежови тонове, благоприятно засенчвайки свежестта и въздуха им.

3. Френска ванилия – това е смес от жълто и сметана. Визуално разширява пространството и сякаш го залива със струи слънчева светлина.

4. Сребристо сиво – той поддържа почти цялата цветова схема, подчертавайки предимствата на всеки тон.

5. Лешник – спокоен светло кафяв тон допринася за визуално увеличаване на размера на стаята. Придава балансирана атмосфера.

Декораторите са единодушни в своето мнение: любимите на цветове от 2020г. ще задоволят общия ентусиазъм за естетиката на природата.

Основният поток на идващия сезон – врати, изработени от бор, ясен, бук, лиственица или бреза. Подчертан е естественият модел на дървото, дори и малките недостатъци. Не по-малко популярни са вратите, изработени от прозрачна стъкло. Те не се претрупват в стаята и ще бъдат почти невидими в малък апартамент.

Вашата къща, обзаведена в съответствие с най-новите тенденции при интериорните врати, ще се превърне в онова специално пространство, където можете да се отпуснете след работен ден и да натрупате сили за нови трудови постижения. И можете да изберете врати, които ще съответстват на модните тенденции, където основната роля е отредена на естествените материали.

Сподели