Предложение за входни и интериорни врати за Вашата вила
Планинска дървена къща покрита обилно със сняг

Предложение за входни и интериорни врати за Вашата вила

🕑 3 минути за четене
Обновена на: 21 март, 2022 в 09:43 часа

Всички знаете колко е хубаво да имате местенце, на което можете да избягате от шума на големия град, забързаното ежедневие и от рутинните главоболия. Да притежавате място далече от света, което да Ви приюти, е все по-често желание. Мнозина от Вас мечтаят за вила далече в планината, където могат да се отпуснат с чаша горещ шоколад и да гледат как снегът вали на парцали. Други пък вече са сбъднали тази своя мечта. За тези от Вас, които още бленуват, бихме пожелали късмет и в най-скоро време да се сдобият със свое лично малко местенце на село или в планината, на което да намерят своето спокойствие. За притежателите, които са се сдобили със своя земен рай и са минали през повечето ремонтни дейности, може би остава още нещо недовършено – вратите. Ние от Врати Дорман, ще Ви съдействаме максимално в избора на входни врати, но също така и на вътрешни врати.

Стилът е важен!

Камина чай релаксКакто предполагате в повечето хижи и вили, собствениците залагат на дървесните елементи и на всичко, което говори за топлина и уют в студените зимни дни. Камината е от съществено значение, не само за топлина, но и за създаване на уютна и така познатата класическа обстановка. Меката мебел е топла и пухкава, като в повечето пъти се набляга на пастелните нюанси. Стените са съчетание от дърво с камък. Прозорците са големи и панорамни – тип френски. По стените често срещаме трофеи и различни сувенири, говорещи за един непритенциозен, но уютен стил.

Дотук за общото помещение – хол или всекидневна. Кухнята, от своя страна, залага на тежки дървени масивни маси с меки кожени столове около тях. Кухненско обзавеждане е тип рустик. Спалните са големи и пищни, отново с панорамни прозорци и тежки завеси. При завършен вид тези вили изглеждат невероятно. Има и много други дребни детайли, допринасящи за уюта на тези местенца, но нашата задача сега, е да спрем вниманието Ви на подходящи за тези красиви постройки, врати.

​Подходящи входни врати

Двойна врата Картал Т712Ще Ви занимаем първо и преди всичко с входната врата, защото в никакъв случай не бива да я подценявате. С оглед климатичните условия, на които ще бъде подложена, ще Ви предложим нещо, което издържа на всякакви перипетии на времето. Моделът е на турския производител Кartal – Т712. Най-добрият избор за входната Ви врата е тази, която е блиндирана и метална. Тя е вратата, която ще Ви създаде условия на сигурност и топлина, същевременно е създадена да бъде устойчива на климатични промени и условия. Предлага се и в поръчков вариант, който може да се избере, според Вашите изисквания.

​Подходящи интериорни врати

За вътрешните врати ще спрем вниманието Ви на прекрасните врати Gradde, високо качество на врати с покритие от естествени дървестни частици, които ще внесат във Вашата вила автентична атмосфера и красота. За да се доближим максимално до интериора Ви с нашето предложение, ще Ви насочим специално към два цвята: Шведски дъб и Орех Рибейра. От нашия опит на пазара и нюх за красивото, смятаме, че тези цветове биха се хармонирали най-точно с Вашия интериор, а моделът ще оставим да изберете сами. Тези нюанси са едни от най-предпочитаните, но хубавото е, че можете да разгледате и още.Врата Gradde Шведски дъб Важното е цялостната визия в дизайна да бъде комбиниран, така че да не Ви дразни, а напротив да Ви дари със спокойствие и уют!Врата Gradde Орех Рибейра

Това са предложенията от нас, но не забравяйте, че в нашите шоуруми можете да се насладите на изобилие от варианти. В крайна сметка не нашето мнение е важно тук, а това как ние като професионалисти, бихме спомогнали за решението Ви. Очакваме Ви, нека заедно завършим Вашата вила, за да посрещате студените зимни дни, заобиколени от стил и топлина!

Сподели