Изкуството да съчетаваме – интериорни врати
254446354

Изкуството да съчетаваме – интериорни врати

Напоследък тенденциите в съчетаване и комбиниране на обзавеждането в жилището наподобяват експлозия от цветове, стилове, епохи и начин на живот. В стремежа си потребителя да създаде един уникален свой почерк на обстановка в дома, особено при подбора  на детайлите, клиентът може да бъде затруднен. Богатото разнообразие на интериорни врати, които се предлагат на пазара, налага да се помисли за запазването на цялостната естетическа линия, чрез съчетаването им. Компонентите от интериора на жилището с които могат да се допълват или съобразят цветово интериорните вратите са подовата настилка, цвета и текстурата на мазилка или покритие на стените, мебелите в стаята, а също и използваната дограма.

Подходящите идеи, но не и задължителни съвети, по които може да се ръководите за цялостната визия на жилището, са следните:

Интериорни врати и интериора

На тъмни стени и интериор, добре би изпъквала и контрастирала бяла или светла на цвят интериорна врата и обратното. Актуално съчетание е интериор решен в сивата гама и врати цвят орех, светъл дъб, бял или цвят венге. Друга модерна визия е скандинавския стилна обзавеждане. Той трябва да е изцяло в бяла палитра. Подходящи акценти към него са  интериорни врати цвят венге или бели. Те продължават чувството на простор, който създава стила. Ако обичате цветовете и сте използвали в дизайна на жилището много от тях, се нуждаете от изискан завършек. Такъв вид ще постигнете с класически и традиционни, но неостаряващи модели интериорни врати.

Комбинация на интериорни врати

Друг аспект който  може да се вземе под внимание, е  дали всички врати са  в общ коридор или помещение. Тогава е добре да се помисли и за съчетаването на входната врата с интериорните, а предложението е за класика в бяло.

Може да се комбинира с интериорна врата, която отново е с квадратен фигурален релеф, но е остъклена и подходяща за помещения като хол или всекидневна:

Интериорна врата

А за да не се загуби от чара на получилата се бяла идилия  добавете същата врата, но в  плътен вариант, подходящ за всяка спалня:

Интериорни врати

Независимо какви врати ще изберете да съчетаете, най-важно остава да се чувствате уютно и да харесвате създадената от Вас обстановка.

Сподели