Кратки съвети преди монтаж на Интериорната врата.
WONDERSTAND construtec MdeG 2

Кратки съвети преди монтаж на Интериорната врата.

Можете да изберете различни стилове при избора на интериорни врати. За да се откроявате от съседа до вас може да изберете интериорна врата дизайнерски стил. През април тази година се е състояло изложение в Барселона, на което са били изложени голям брой снимки на интериорни и входни врати, но погледнати през мирогледа на автора.

WONDERSTAND_construtec_MdeG_2.jpg

Portes5_VZambrano.jpg

Става дума за около 150 фотографии, които авторът е представил с цел реклама.

Избор на врата

Изборът на такъв тип врати е рисков, от гледна точка на това дали такъв тип креативен дизайн е подходящ  стилово на интериора във вашия дом. Тъй като интериорните врати са важна част за дома и една дългосрочна инвестиция е добре да се подбират съобразно вашите желания съчетани с вкус и стил. Всеки клиент желае отворът на вратата или крилото да е приблизително 80 см. По този начин ще могат да преминават предмети в рамките на интериорната врата. Между стиловете врати се включват интериорни врати за панелни жилища, плъзгащи се интериорни врати, фрезовани и остъклени врати. Най-лесно и практично е да се разкачи крилото на интериорната врата от касата като по този начин може да се прекарва желаната от вас мебел. Като това може да бъде направено и в деня на монтажа, когато отворът е от зид до зид.

Преди монтажа на интериорните врати не пропускайте да довършите и подовата настилка. Ако стаята ще има килим, регулирайте вратата така, че тя да се повдига няколко сантиметра от пода. Но ако подовата настилка бъде от дървесина, теракот или балатум е по-добре крилото да е максимално близо.

Сподели