Съвременни характеристики на блиндираните врати
Съвременна история на блиндираните врати

Съвременни характеристики на блиндираните врати

🕑 3 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 14:24 часа

Блиндираните врати често се използват като входни врати към работни зони, търговски центрове и домове. Листата имат възможност да бъдат направени от дърво, сплави и метал. Включва два стоманени листа отвътре, а останалата част от композицията има тенденция да бъде от дърво. Безопасността им е подсилена с изключителни панти против лост и те имат възможност за интегриране на брави с три и пет котвени точки по цялата страна.

Заключване на блиндирани врати

Заключване

Те имат цилиндър, който предотвратява тяхното извличане с помощта на кирки или тренировки, издържащи на тегло до 500 килограма.

Гаечен ключ

Той е склонен да бъде изчислен, изработен по поръчка за конкретна врата.

Профили

Стоманени плочи във вратата. Те избягват използването на лостове за принудително отваряне.

180 градусов панорамен визьор

Което дава изображение на човека отпред и неговото обкръжение.

Огнеупорни материали

Те предотвратяват преминаването на огън, дим, газове и топлина.

Блок от 4 страни

Когато ключът е задействан, стоманените пръти, предварително поставени вътре, се движат в унисон, което води до отказ на вратата от всички 4 страни.

Как е поставена блиндираната врата

Благодарение на теглото си, закрепването на вратата към рамката се осъществява с помощта на 3, 4 или повече значителни болта, които по същия начин, както при бравата, отслабват рамката. Ключалката, освен да бъде наречена сигурност, благодарение на лошото си качество лесно се нарушава, предлагайки малко съпротивление на крадеца, което изисква само отвертка и няколко секунди, за да задействате вратата и да отворите всички ключалки, тъй като за съжаление остава демонстрирани всеки ден с претърпените грабежи, за да се поправи тази ситуация, е важно да се поставят по-модерни брави, като анти блъскане.

Тази врата се съхранява в рамка, в допълнение към дървесината, която в определени случаи може да бъде подсилена с желязна плоча в района, където са поместени ключалките или ключалките за сигурност. Както казахме, ключалката е вградена в ръба на вратата. Противоречиво, колкото по-голям е броят на ключалките, толкова по-слаб е ръбът на вратата, тъй като колкото по-голям е броят на направените дупки.

Разчистихме някои опасения дали да изберете блиндирани врати.

Блиндирана врата с вътрешни екрани

• Тази система на вратите в момента остаря, като се вземе предвид, че джобовете се развиват по шокиращ начин. В момента крадците атакуват рамката, която обикновено е направена от дърво; Говорим за душата вътре, която е предмет на работата.

• Той е направен от дърво и въпреки че успява да носи плака, боядисана в злато или имитираща стомана, изобщо не се използва, защото лостовете, които обикновено използват върху тях, правят сила по-голяма от 10 килограма, умножена по 100, ще бъде около 1000 килограма сила.

• Ако мислим, че предмет с приблизително тегло от 75 килограма около 1,80 см. на височина упражнява минимална сила върху блиндирана врата, рамката се разцепи и потъва, давайки разрешение за поставяне на отвертки и клинове на ключалката, тя ще се върне много лесно назад, без да издава шум.

• И така, каква врата за къща да сложа? По-добре ли е, тя да е блиндирана врата? Блиндираната врата е по-безопасна и устоява на външни набези , което е очевидно.

• Въпреки това, единственото разграничаване, което трябва да направим по отношение на сигурността, не е типът на вратата, а какъв вид или степен на съпротива търсим.

Сподели