Турски блиндирани врати
T 100 Antik

Турски блиндирани врати

Най-важното и значимо нещо, което всеки търси, когато закупува входна врата за своето жилище, е тя да бъде сигурна и надеждна, за да опази дома ни от недоброжелатели /крадци/. Важната функция, която трябва да изпълнява тази врата, изисква продукта да е с добри параметри и показатели. Когато търсим защита, спокойствие и безгрижие, излизайки от своето жилище или намирайки се вътре в него, трябва да обърнем внимание на всички детайли. Трябва да търсим продукт, който е способен да задоволи всички тези наши желания.

image003 image003g

Особености на блиндираните врати

Избирайки блиндирана врата за дома си, искаме да знаем, че тя е здрава, тежка, масивна, с добри заключващи системи и механизми, както и с някои скрити и недостъпни хитринки, до които недоброжелателните личности нямат допир. Блиндираните турски модели са продукти,  които могат да ви гарантират това и да задоволят тези ваши желания. Във времето, в което живеем сега, човек е свикнал да не се доверява лесно. Но може би тези врати, ще пречупят през призмата си представата ви за сигурност, надеждност и качество. Ще се убедите, че наистина има такъв продукт, който може да ги гарантира.

Различни модели

Моделите сами по себе си са различни по дизайн, цветове и конструкция. Те могат да бъдат с една или две заключващи системи, секретни бронирани патрони, шест или три пасивни шипа, като играят роля на една, втора или трета система на заключване. Крилото е тежко и масивно. В конструкцията си то може да съдържа метално уребрение или цял метален лист за здравина и устойчивост, полистирен или каменна вата за шумо и топлоизолация.

Крило на вратата

Външният облик на крилото се състои от два красиво фрезовани МДФ панела. Всеки един модел се отличава от останалите по фрезовките и цвета, в който се предлага. Касата, като задължителен елемент от целостта на вратата, е метална и има опцията да облича зида и се регулира спрямо неговата дебелина. Това гарантира още по-голяма устойчивост и здравина за тези модели врати. Изкъртването и разбиването на такъв вид каса е много трудно заради крепежните елементи и монтажната пяна. Тя запълва останалите фуги.

image007 image011

Днес на пазара има много модели входни блиндирани врати, но когато търсите надеждна врата за Вашето жилище, не пренебрегвайте качественото, защото то е по-скъпо. Търсете това, което ви дава спокойствие и сигурност, защото тези две неща нямат цена!

Сподели