Страхотни идеи за пролетна украса на входната врата

Входната врата е идеалното място, на което можете да изразите  творчeските си умения. Тя е първото нещо, което вашите гости и минаващите покрай вашият дом виждат. Декорацията ѝ прави жилището още по-уютно и цветно. Освен това говори за гостоприемност и проява на добър вкус. Днес ще ви предложим няколко свежи идеи, подходящи за наближаващата пролет.

Първата идея е класическа, но много ефектна – венец от свежи цветя. Можете да използвате всякакви пролетни цветя и зелени клонки, като ги увиете и оформите по ваш вкус. Ако нямате свежи цветя, може да използвате и изкуствени за по-дълготраен ефект.

Втората идея, която ви предлагаме, е да декорирате вратата си в градински стил, подходящ за пролетта. За целта може да използвате цветен маркуч, като го оформите като венец и декорирате с пролетни цветя по ваш избор. Друг вариант, подходящ за този стил на декорация е градинската лейка. Напълнете я с вода, потопете в нея красиви цветя и смело я окачете на вашата врата. Тези идеи са много нестандартни, но и ефектни. Чудесен завършек на положените усилия за избора на качествени входни врати.

Като трета идея за пролетна декорация ви предлагаме да използвате цветен чадър. Напълнете го с изкуствени цветя и зелени клонки и го окачете на вратата си. Може да допълните декорацията с красива текстилна панделка в подходящ цвят.

Четвъртото ни предложение за декорация на входна врата е свързано с Великденските празници. Може да използвате всякакви материали на тази тематика и да ги декорирате по ваш вкус. Направете венец и го украсете с декоративни шарени великденски яйца и добавете към тях Великденски заек. Друг подходящ вариант е да направите шаблон с формата на заек и да залепите цветни копчета върху него, като ги подредите както желаете. Тези смели идеи определено ще привлекат погледа на вашите гости и на минаващите покрай дома ви.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *