Защо модел Т-1002 е толкова желан?
Сигурна блиндирана врата за дома

Защо модел Т-1002 е толкова желан?

🕑 2 минути за четене Обновена на: 06 декември, 2022 в 13:22 часа

Всеки един продавач-консултант, който е в бранша за врати е наясно с характеристиките на предлаганите блиндирани врати, както от големия избор от модели.

Вратата Т-1002 е вид блиндирана врата. Тя е турско производство и може да се каже, че е една от най-харесваните врати. А защо ли е толкова харесвана?

Изберете стилен и добър дизайн

Този модел врати визуално изглеждат доста стилни. Крилото е с доста изчистен модел и ненатрапчива фрезовка, както при други модели с „кичозна“ такава. В повечето случаи хората предпочитат по семпли и изчистени модели. Докато при други модели блиндирани врати, за да се облече касата с МДФ, трябва да се заплати допълнително, при модел Т-1002, в цената е включена и този вид облицовка за касата.Той придава завършен и добре изглеждащ вид на вратата.

Напоследък най търсеният цвят е сивият, както за интериорни врати, така и за входна блиндирана врата. Интериорните врати имат няколко серии в този цвят. Серия Ефапел има цвят сив ясен, както и череша сан диего. При интериорни врати серия Граде има Ясен верелинга. Тези цветове са доста популярни.

Характеристики на блиндираните врати

При входните блиндирани врати единствената сива врата е модел Т-1002 – Сив дъб. Моделът е изработен, за да задоволи желанията на нашите клиенти. Вратата Т-1002 няма UV-защита и не се препоръчва, да бъде излагана на слънце. Но имаме клиенти, които не могат да устоят и закупуват и монтират вратата на външни условия на своя отговорност. Имаме и такива, които са закупили и монтирали вратата на външни условия и след няколко години ни информират, че вратата се справя отлично и при външни условия, като слънце и вятър! Вратата има Г-образен профил, на който е долното уплътнение и позволява доизграждане на праг.

Хората търсещи блиндирана врата често се спират на Т-1002, защото е много красива, както по статистиката която имаме – 6 от 10 клиента закупуват тази врата. Интересно е, че често получаваме коментари за врата Т-1002. Често получаваме и запитвания дали това е поръчков модел и коментари, че изглежда като поръчков такъв.

Но тази врата не е поръчкова, тя е налична и времето за доставка и монтаж е 20 работни дни. Всички аксесоари като шпионка, дръжки и др. са включени в цената на вратата. Шпионката на блиндираните врати идва немонтирана предварително, тя се монтира по време на монтаж. Това е така поради няколко причини. Не всеки желае да има шпионка на вратата, а и хората са с различна височина.

Сподели


Обнови бисквитки