Интериорни врати

Интериорни врати – Дорман София

Във Врати Дорман – в град София Ви очакват мечтаните интериорни врати с перфектно качество и модерен дизайн на изключително изгодни цени. Благодарение на нашия дългогодишен опит и грижа за клиентите, предлагаме модерни и най-качествени врати на пазара.

 • Многообразие от цветови гами и модели, които представяме на клиентите, ще удовлетвори и най-капризните вкусове. Нашите врати ще ще внесат усещане за комфорт и стил във Вашия офис или дом.
 • Гостите Ви, обикновено не осъзнават какво впечатление оставят вътрешните Ви врати. Но интериорните врати въздействат подсъзнателно и изграждат мнение за Вашия характер. Ако искате да изтъкнете индивидуалността и единствен стил, имате нужда от богат избор на врати.
 • Всички те трябва да си подхождат с обзавеждането на жилището. Нашият екип ще Ви помогнем да откриете най-подходящите и нужни за Вас врати, според Вашите представи и предпочитания. Ще ви осигурим интериорни врати, задоволяващи изискванията Ви за качествен продукт и ще подчертаят уникалността Ви.
 • Годни за различни помещения, подбраните вътрешни врати, на които сме директен вносител, ще направят поразително впечатление на Вашите гости!
 • Моделите вътрешни врати, които предлагаме са невероятна комбинация от цена-качество-технология.
 • Гарантираме кратки срокове за доставка, защото всички предлагани от нас интериорни врати се поддържат на склад. Също така, вратитите, които предлагаме са на складови цени и едни от най-изгодните на пазара.

Препоръчваме Ви да прегледате нашия каталог, съдържащ модели в разнообразни шарки и цветове. Обърнете се към нашите консултанти, ако имате въпроси. Те ще ви осигурят професионално и коректно обслужване. Ако се нуждаете от качествен професионален монтаж, можем да ви осигурим качествен такъв. Гарантираме, че реализацията на предлагания от нас монтаж ще надхвърли Вашите очаквания. Монтажната ни група се състои от професионалисти с многобройни качествени проекти зад гърба си. Поверете им монтажа на желаната от Вас врата и си осигурете уникален завършек на жилището. Работим и се грижим за това да Ви спестим много нерви, време и средства.

немски интериорни врати

Интериорни немски врати – Gradde

Интериорните врати Gradde са немски врати, които са изработени по модерна технология, което само по себе си е синоним за качество.

Ние от Врати Дорман град София, Ви предлагаме огромно многообразие от врати Gradde, и като модели, и като цветово отношение:

 • модели – Simpel, Bergedorf, Reichsburg, Blomendal, Schwerin, Zwinger, Wartburg и др.
 • цветове – Сибирска Лиственица, Златен дъб, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.

полски интериорни врати

Интериорни полски врати – Efapel

Вътрешните врати Efapel са полски врати, на които преки заместите ли са свежест и елегантност. Те предлагат здравина и стил на всеки един модел.

Какъвто и избор да направите за врата от тази серия, няма да съжалявате, като ние Ви гарантираме, качество и стил.

При нас Врати Дорман град София, може да намерите широка гама модели в разнообразни цветове:

 • цветове – Бяла Мура, Палисандър, Лен, Императорска акация, Сив ясен и Черна мура.

Каквa роля играят вратите при дизайна на интериора

Интериорните врати са много важна част от нашия живот, дори и да не го осъзнаваме. Всеки ден ги използваме или гледаме, без да обръщаме внимание в какво състояние са те и дали пасват на вътрешния ни интериор.

Как да разберем дали вратите ни са за смяна

Ако всеки ден ги гледате с нежелание и се дразните от техния вид, това е видима причина, че се нуждаят от спешна смяна. Има десетки причини, които да дразнят окото Ви. Може да имат драскотини, външни белези, цвета вече да е коренно различен от първоначалния. Препоръчваме Ви да не се чудите и да изберете нови интериорни врати.

Важно нещо, което трябва да вземете в предвид е, кога ще правите подмяната на вратите, в зависимост дали ще правите ремонт или не.

Ако сте решили да направите тази важна стъпка в това да обновите дома си ние предлагаме няколко неща, за които да помислите:

 • Цена/ качество;
 • Серия и модел на вратата;
 • Дизайн на интериорните врати;
 • Материал на изработка.

Уверяваме Ви, че който и модел интериорна врата да изберете, качеството е налице. Определете бюджета си и заповядайте при нас. Нашия екип ще Ви помогне в това да разберете какъв размер врата Ви трябва и кой модел ще пасне на Вашия интериор.

Интериорни врати от серии Gradde и Efapel

Правилната комбинация

Това да умеете правилно да комбинирате цветовата гама в дома си е ключа за да псотигнете хармония и съвършенство. Разполагаме със Немска серия Gradde и Полска серия Efapel. И двете ни серии вътрешни врати, предлагат разнообразни модели с различни шарки. Също така ги предлагаме в широка цветова гама, за това не се притеснявайте, имаме всичко нужно за Вас.

Подберете няколко основни цвята, до 3 максимум, за своя интериор. Нека да няма голямо разминаване между цветовата гама на пода, мебелите и вратите. Придайте свеж и в същото време елегантен стил на дома си. Често срещани комбинации са няколко, като варират според това каква личност сте и как изглежда дома Ви. Какъв вид под имате и от каква серия са Вашите мебели. Дали залагате на класическо, модерно, реновирано или пък някаква нестандартна комбинация. Освен самия дизайн, има значение и как са разположени дадените мебели около вратата. Повярвайте ни всичко има значение, щом говорим за дома и това как да го обзаведем. И все пак интериорните врати биха могли да бъдат в модерно бяло, класическо кафяво или черно, да имат обикновенни или различни шарки. Предлагаме толкова много варианти и разновидности, че дори самите ние изпитваме главоболия, когато помагаме на наши клиенти.

Подберете материала на изработка

Защо това е толкова важно? Важно е, поради причините свързани със здравината на самата врата, както и шумо и топлоизолацията, които предлага тя. Материалите, които се използват за изработка на интериорните врати биват:

 • масивно дърво;
 • HDF;
 • MDF;
 • ПДЧ.

Имаме богат асортимент, за това и изборът е безкраен. Шумо и топлоизолацията са също много важни критерии, поради факта, че доказно пестите пари, като от вратата не се губи топлина или пък си представете да се потопите в тишината, благодарение на това, че вашата врата изолира шума.

Нашите интериорни врати са на изключително високо ниво. Предимствата на това да закупите врати от нас са много, но това, което ние правим за Вас е да държим винаги топла връзка с нашите клиенти и да помагаме с правилния и мечтан избор на вратите. А какво да кажем и за самите продукти, които предлагаме? Не се колебайте, а заповядайте при нас, за да се уверите сами. Гарантираме Ви добро обслужване и невероятни модели врати, които ще задоволят всеки Ваш каприз.

You've just added this product to the cart: