Интериорни врати – Дорман София

Във Врати Дорман – София Ви очакват интериорни врати с модерен дизайн и перфектно качество на много изгодни цени.

Разнообразието от модели и цветови гами, които предлагаме на своите клиенти, ще задоволи и най-изисканите вкусове. С нашите врати ще внесете усещане за стил и комфорт във Вашия дом или офис. Подходящи за всеки тип помещение, качествените вътрешни врати, на които сме директен вносител, ще оставят отлично впечатление във Вашите гости!

Всички модели интериорни врати се предлагат на склад, с което Ви гарантираме максимално кратки срокове за доставка. Освен това, цените, които предлагаме са складови и едни от най-добрите на пазара.

Заповядайте да разгледате каталогът ни от модели в различни цветове и шарки. Ако имате някакви въпроси, може да се обърнете към нашите продавач-консултанти, които ще Ви предложат коректно и професионално обслужване. При нужда можем да предложим професионален монтаж.

Интериорни врати Гама

Интериорни врати Гама

Интериорни врати изработени от HDF

Чешките интериорни врати от Серия Гама пленяват със стилна и модерна визия и отлична цена. Изработени от HDF материал, те предлагат перфектно качество. Ще ги откриете в най-разнообразни цветове:

  • Бреза
  • Венге
  • Златен дъб
  • Сив Кестен

и др. Моделите са гладки, фрезовани и със стъклени орнаменти. Всичко това е предпоставка, за да бъдат съчетани с лекота с интериора на дома или офиса Ви.

Немски интериорни врати Граде

немски интериорни врати

Gradde – немски интериорни врати

Интериорните врати Gradde са немски врати изработени по иновативна технология, синоним за качество. Покритието им е значително по-издръжливо на износване от обикновените интериорни врати предлагащи се на пазара.

Ние от Врати Дорман град София предлагаме голямо разнообразие на врати Граде, както като модели, така и в цветово отношение:

  • модели – Bergedorf, Blomendal, Reichsburg, Schwerin, Simpel, Wartburg, Zwinger и др.
  • цветове – Дъб Вераде, Сибирска Лиственица, Череша Сан Диего, Шведски дъб, Ясен Вералинга и др.
Рейтинг: 4.0/5. От 8 гласа.
Please wait...
Сортирай по
Цена
Брой заключващи системи
Цвят каса
Дебелина крило
Покритие
Размер крило
Размер врата
Цвят
Вградена аларма
Интериорни врати / Категории