Интериорни врати – Дорман София

Интериорни врати Gradde - Лого в категория

 • Крило 40 мм, подсилено с HDF рамка и HDF плоскости

 • Фалцово крило за по-добра изолация

 • Заоблен ръб на крилото за плавно и безшумно затваряне

 • Непрекъснато многопластово покритие против надраскване

Интериорни врати Efapel - Лого в категория

 • Рамка от масивен HDF материал за повече стабилност и издръжливост

 • 40 мм безфалцово крило

 • Покритие от Еко фурнир за по-голяма влагоустойчивост

 • Възможност за избор от клиента на 210 см каси
Filter

Във Врати Дорман в град София Ви очакват мечтаните интериорни врати с перфектно качество и модерен дизайн на изключително изгодни цени. Благодарение на нашия дългогодишен опит и грижа за клиентите предлагаме модерни и най-качествени врати на пазара.

Какво може да очаквате?

Цена – качество – технология

Ние сме директен вносител, поради което можем да предоставим на нашите клиенти най-доброто съотношение цена – качество на пазара. Всички наши модели са изработени от висококачествени материали и се предлагат на разумни цени.

Многообразие от врати

Богат асортимент от цветови гами и модели, с които можем да задоволим и най-капризните предпочитания. Нашите врати ще внесат усещане за комфорт и стил във Вашия офис или дом. Гостите Ви обикновено не осъзнават какво впечатление оставят вътрешните Ви врати. Но интериорните врати въздействат подсъзнателно и изграждат мнение за Вашия характер. Ако искате да изтъкнете индивидуалността и единствен стил, имате нужда от богат избор на врати.

Професионална помощ

Всички вътрешни врати трябва да си подхождат с обзавеждането на жилището. Нашият екип ще Ви помогнем да откриете най-подходящите и нужни за Вас врати според Вашите представи и предпочитания. Ще ви осигурим вътрешни врати, задоволяващи изискванията Ви за качествен продукт и ще подчертаят Вашата уникалност.

Кратки срокове на доставка

Гарантираме кратки срокове за доставка, защото всички предлагани от нас интериорни врати се поддържат на склад. Също така, вратите, които предлагаме, са на складови цени и едни от най-изгодните на пазара.

Препоръчваме Ви да прегледате нашия каталог, съдържащ модели в разнообразни шарки и цветове. Обърнете се към нашите консултанти, ако имате въпроси. Те ще ви осигурят професионално и коректно обслужване. Ако се нуждаете от качествен професионален монтаж, можем да ви осигурим качествен такъв. Гарантираме, че реализацията на предлагания от нас монтаж ще надхвърли Вашите очаквания. Монтажната ни група се състои от професионалисти с многобройни качествени проекти зад гърба си. Поверете им монтажа на желаната от Вас врата и си осигурете уникален завършек на жилището. Работим и се грижим за това да Ви спестим много нерви, време и средства.

Врати серия Граде

Интериорни врати – Gradde

Интериорните врати Gradde са врати, които са изработени по модерна технология, което само по себе си е синоним за качество.

Ние от Врати Дорман град София, Ви предлагаме огромно многообразие от врати Gradde, и като модели, и като цветово отношение:

 • модели – Simpel, Bergedorf, Reichsburg, Blomendal, Schwerin, Zwinger, Wartburg и др.
 • цветове – Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.

полски вътрешни врати Ефапел

Интериорни полски врати – Efapel

Вътрешните врати Efapel са полски врати, на които преки заместители са свежест и елегантност. Те предлагат здравина и стил на всеки един модел.

Какъвто и избор да направите за врата от тази серия, няма да съжалявате, като ние Ви гарантираме, качество и стил.

При нас Врати Дорман, може да намерите широка гама модели в разнообразни цветове:

 • цветове – Бяла Мура, Палисандър, Лен, Императорска акация, Сив ясен и Черна мура.

Какво трябва да знам при избора на интериорни врати

Когато говорим за интериорните врати говорим за:

 • дизайн;
 • конструкция;
 • здравина;
 • максимална устойчивост.

 

Веднага изникват въпроси за кое би било най-рентабилно и същевременно качествено и точно по твой вкус и цвят. В днешно време качеството на достъпна цена е рядко срещано, а ние предлагаме точно това – най-добро качество с най-добра цена!

Как да разберем дали вратите ни са за смяна

Ако всеки ден ги гледате с нежелание и се дразните от техния вид, това е видима причина, че се нуждаят от спешна смяна. Има десетки причини, които да дразнят окото Ви. Може да имат драскотини, външни белези, цветът вече да е коренно различен от първоначалния. Препоръчваме Ви да не се чудите и да изберете нови интериорни врати за Вашия дом.

Важно нещо, което трябва да вземете в предвид е, кога ще правите подмяната на вратите, в зависимост дали ще правите ремонт или не.

Ако сте решили да направите тази важна стъпка в това да обновите дома си ние предлагаме няколко неща, за които да помислите:

 • Цена / качество;
 • Серия и модел на вратата;
 • Дизайн на интериорните врати;
 • Материал на изработка.

Уверяваме Ви, че който и модел интериорна врата да изберете, качеството е налице. Определете бюджета си и заповядайте при нас. Нашият екип ще Ви помогне в това да разберете какъв размер врата Ви трябва и кой модел ще пасне на Вашия интериор.

Луксозни врати от серии Gradde и Efapel

Правилната комбинация

Това да умеете правилно да комбинирате цветовата гама в дома си е ключът, за да постигнете хармония и съвършенство. Разполагаме със серия Gradde и полска серия Efapel. И двете ни серии вътрешни врати предлагат разнообразни модели с различни шарки. Също така ги предлагаме в широка цветова гама, затова не се притеснявайте – имаме всичко нужно за Вас.

Подберете няколко основни цвята, до 3 максимум, за своя интериор. Нека да няма голямо разминаване между цветовата гама на пода, мебелите и вратите. Придайте свеж и в същото време елегантен стил на дома си. Често срещаните комбинации са няколко, като варират според това каква личност сте и как изглежда дома Ви. Какъв вид под имате и от какъв стил са Вашите мебели. Дали залагате на класическо, модерно, реновирано или пък някаква нестандартна комбинация. Освен самия дизайн, има значение и как са разположени дадените мебели около вратата. Повярвайте ни всичко има значение, щом говорим за дома и това как да го обзаведем. И все пак интериорните врати биха могли да бъдат в модерно бяло, класическо кафяво или черно, да имат обикновени или различни шарки. Предлагаме толкова много варианти и разновидности, че дори самите ние изпитваме главоболия, когато помагаме на наши клиенти.

Подберете материала на изработка

Защо това е толкова важно? Важно е поради причините свързани със здравината на самата врата, както и шумо и топлоизолацията, които предлага тя. Материалите, които се използват за изработка на интериорните врати биват:

 • масивно дърво;
 • HDF;
 • MDF;
 • ПДЧ.

HDF – по-скъп материал и по-траен. Крилата, изработени от такъв материал, ще осигурят отлични топлоизолация, звукоизолация и висока устойчивост. Също така те могат да се използват в помещения с висока влажност.

Масивно дърво – естествен материал с изключителни качества, за който, разбира се, трябва да се платите добре. Смята се за най-скъпият материал. Но това е оправдано от неговите функционални характеристики – такива врати са не само абсолютно екологични, но и издръжливи – при правилна работа и експлоатация те могат да са Ви „верни” повече от 50 години.

Имаме богат асортимент, затова и изборът е безкраен. Шумо и топлоизолацията са също много важни критерии, поради фактът, че доказано пестите пари, като от вратата не се губи топлина или пък си представете да се потопите в тишината, благодарение на това, че вашата врата изолира шума.

Комбинации на полски врати от серия Efapel

От какво зависи добрият избор на вътрешни врати

Както вече казахме, материалът, от който е изработена вратата, е първостепенен фактор за това колко дълъг живот ще има тя. Към изработката спада и това с какво покритие е тя, дали вратата ще подлежи на надрасквания, износване и губене на оригиналния си цвят и дизайн. Най-често изборът на материал като основа за вътрешна врата се влияе от фактори като:

 • Цената на готовия продукт;
 • Функционалните характеристики на помещението.

Въпреки, че е важен вторият елемент, много хора все още избират врати, съобразявайки се със своя бюджет. Особено днес асортиментът от продукти е толкова голям, че можете да намерите комбинация от модерен дизайн в подходящ за вас цвят на изгодна цена.

Нашите врати за интериора са на изключително високо ниво. Предимствата на това да закупите врати от нас са много, но това, което ние правим за Вас, е да държим винаги топла връзка с нашите клиенти и да помагаме с правилния и мечтан избор на вратите. А какво да кажем и за самите продукти, които предлагаме? Не се колебайте, а заповядайте при нас, за да се уверите сами. Гарантираме Ви добро обслужване и невероятни модели врати, които ще задоволят всеки Ваш каприз.