За Нас
Банер - информация за врати Дорман

За нас - Дорман София

Магазин за врати


Врати Doormann е верига магазини, която предлага най-голямото разнообразие от екстериорни и интериорни врати за Вашия дом, офис или вила, с отлично качество и визия. Предлаганите врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, сигурност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни врати в изобилие от цветова гама и модели, Вие можете да намерите най-рационалното и практично решение за Вас.

Когато клиентите ни посетят, те всъщност получават сигурност, уют и стил за своя дом, а не просто врата.

Нашата цел е винаги да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, като получават качествено, бързо и компетентно обслужване, а най-голямото ни предимство са достъпните цени и поддръжката на постоянна складова наличност! Най-големия успех за нас е постоянното увеличаване на доволните клиенти на Врати Doormann!

Убедете се в качеството на предлаганите от нас продукти и вижте разнообразието от модели и цветова гама, като посетите един от нашите обекти с шоурум на територията на гр. София:

жк. Герена – бул. Владимир Вазов 15А /до бензиностанция Shell/
жк. Дружба – бул. Цветан Лазаров 4-8 /Борса Къра/

Помислили сме и за нашите клиенти в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново и Свищов, където също имаме обекти с шоурум:

Обнови бисквитки