Стъклени интериорни врати
Стъклена интериорна врата хармоника

Стъклени интериорни врати

🕑 2 минути за четене Обновена на: 06 декември, 2022 в 14:52 часа

Интересните стъклени интериорни врати са допълнителен и съществен елемент, допринасящ за стилния, съвременен и луксозен облик на Вашето помещение. Тези класни и запомнящи се врати,  имат редица предимства и влизат в употреба за всякакъв вид помещения – както за дома, така и за работата.

Стъклени врати в баня/тоалетна

Bespoke Frameless Glass Doors

В дома могат да бъдат поставени в баня, тоалетна, в коридора и между стаите. Може би, много от Вас ще се учудят на предложението ни за стъклени интериорни врати в банята или тоалетната. Всъщност има различни видове стъкло, то може да бъде матово от външната страна и да не прозира през него – дори отражение да не се вижда. Това е в зависимост от позиционирането на матираната страна – дали е поставена от външната или от вътрешната част на вратата.

Ако е отвътре мата – при топъл душ, стъклото ще се запоти, дори ще прозира и ще се открои ясно изображение. В работните среди, например, придават изключителен стил, когато се поставят в салон за красота или офис помещение. Те са изглеждащи толкова красиво, но освен на лукса им, ще се наслаждавате и на здравината им.

Изображения върху стъклените интериорни врати

Интериорните врати, чиито крила са изработени на основата на стъкло,  се подбират, освен с дизайн на самия стъклопакет, а и на цвят на рамката (касата). Тя може да бъде от всяка една серия, която сте си харесали с всеки един цвят, който се предлага. Вратите от стъкло, също привличат със апликации по Ваш избор – на приказни герои, та дори и забележителности и градове в чужбина.

Interior Glass Doors Frosted Etched Glass Sans Soucie

Тези вариации спомагат за по-разчупена визия на вратите и могат да отразят Вашата индивидуалност. Те правят помещението специално, интересно и разчупено. Фирма „Дорман” предлага огромно разнообразие от вътрешни врати, които са стъклени.

Идвайки при нас, ще се насладите на от модели, разделени по категории. Такива, например, са 5 категории: Print, Basic, Folio, MATT, Sand. Всяка една категория си прилича по качеството на материалите, от които е изработена интериорната врата, но и коренно се различава по дизайн, стил и съчетание.

Плюсовете на интериорните стъклени врати са очевидни, така че не се колебайте да ни потърсите за помощ и да разгледате огромното разнообразие от модели, цветове и дизайни. Заповядайте да разгледате!

 

Сподели