Стъклени интериорни врати
Inside Erin Hiemstra Of Apartment 34's 5 Year Home Renovation

Стъклени интериорни врати

Стъклените интериорни врати придават невероятно стилен, съвременен и луксозен облик на вашето помещение. Врати от този вид са подходящи за всякакъв вид помещения – както за дома, така и за работата.

Стъклени врати в баня/тоалетна

Bespoke Frameless Glass Doors

В дома могат да бъдат поставени в баня, тоалетна, в коридора и между стаите. Може би много от вас ще се учудят на предложението ни за стъклена интериорна врата в банята или тоалетната. Всъщност има различни видове стъкло, то може да бъде матово от външната страна и да не прозира през него – дори отражение да не се вижда. Всичко зависи от това дали ще бъде от външната или от вътрешната част на вратата.

Ако е отвътре мата – при топъл душ, стъклото ще се изпоти, ще прозира и ще се виждат ясни изображение. В работата например, придават изключителен стил, когато се поставят в салон за красота или офис помещение. Те са надеждни и освен лукс, придават и здравина.

Изображения върху стъклените интериорни врати

Стъклените интериорни врати се подбират освен с дизайн на самия стъклопакет, а и на цвят на рамката (касата). Тя може да бъде от всяка една серия, която сте си харесали с всеки един цвят, който се предлага. Стъклените интериорни врати също могат да имат апликации по ваш избор – на приказни герои, та дори и забележителности и градове в чужбина.

Interior Glass Doors Frosted Etched Glass Sans Soucie

Тези вариации спомагат за по-разчупена визия на вратите и могат да отразят вашата индивидуалност. Те правят помещението специално, интересно и разчупено. Фирма „Дорман” предлага огромно разнообразие от интериорни врати, направени от стъкло.

При нас ще откриете богата гама от модели, разделени по категории. Такива например са 5 категории: Print, Basic, Folio, MATT, Sand. Всяка една категория си прилича по качеството на материалите, от които е изработена интериорната врата, но и коренно се различава по дизайн, стил и съчетание.

Не се колебайте да ни потърсите за помощ и да разгледате огромното разнообразие от модели, цветове и дизайни. Заповядайте да разгледате!

Сподели