Дайте ни 5 минути, за това защо да подмените входната си врата
Входна метална врата

Дайте ни 5 минути, за това защо да подмените входната си врата

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 13:35 часа

Става ли дума за избор на входна врата, човек трябва да отдели нужното време, за да помисли и реши каква врата да си закупи. Това е нещо, което е много важно за всеки един дом. Освен чисто визуално, вратата трябва да бъде много функционална. Както всяко едно нещо, рано или късно се стига до ситуация, в която трябва да подходите към смяна на входната си врата, затова в редовете по-долу, ще Ви дадем 5 причини да направите това.

1. Спести от разходи за електроенергия

Повишаване на разходи за електроенергия – след определени години на експлоатация, качествата на врата Ви намаляват. Уплътненията се смачкват и през тях започва да прониква вятър. Това определено е много неприятно и не само. В зимните дълги дни, това ще увеличи загубите Ви за електроенергия, защото никога няма да успеете да затоплите жилището си отлично.

Mirror Self Adhesive Window Film

2. Лош външен вид

Първото нещо, което всеки вижда е входната врата. Определено тук може да се включи известната поговорка – „че по дрехите ( в случая – вратата) посрещат”. Правило ли Ви е впечатление, как като преминете през някоя къща с хубава врата, вече променяте виждането си за цялата къща и за собственика ѝ?

3. Заключващи системи

Колкото и добре да изглежда вратата Ви, това не означава задължително, че е сигурна. Технологиите се развиват много бързо и заключващите системи от преди няколко години, не са вече това, което бяха. Недоброжелателите вече имат отработени практики за отключването им. Колкото по-нова е една заключваща система, толкова по-малко информация и време имат крадците, за да си я набавят.

4. Монтиране върху различни зидове

Голяма възможност за монтиране върху различни зидове (каси ), което е добро решение за врати при панелни жилища и техният ремонт. Много от хората, живеещи именно в такива домове неизбежно се сблъскват с лятите метални каси. Те не искат и да помислят за подмяна на вратите си, защото не желаят да се кърти. Е, имаме добра новина за тях – в момента асортимента предлага входни врати, които се слагат върху вече съществуващата каса от метал (без да е нужно да се премахва), а проходимото място ще се намали единствено с 2-3 см.

Nine Creative Ways To Increase Your Homes Curb Appeal

5. Новото винаги е по-добро

Ще получите по-добра възможност за евентуална продажба на жилището Ви, макар, много потребители да предполагат, че това не е никак важно. Но замислете се – пред две жилища сте с еднакви характеристики, но едното е с нова врата, с модерна визия, а другото с грозна заварена врата върху лята метална каса, кое бихте предпочели?

Не се колебайте дълго, а веднага отскочете до Doormann или отворете нашия сайт за продажба на врати, за да видите какво голямо разнообразие има на достъпни цени!

Сподели