Дай ми 5 минути, за да ти дам 5 причини да подмениш входната си врата
29 Beautiful Front Door Ideas To Make Great First Impressions Home Decor Ideas

Дай ми 5 минути, за да ти дам 5 причини да подмениш входната си врата

Когато става дума за избор на входна врата човек трябва да отдели нужното време, за да помисли и реши каква врата да си закупи. Това е нещо, което е много важно за всеки един дом. Освен чисто визуално, вратата трябва да бъде много функционална. Както всяко едно нещо рано или късно се стига до момент, в който трябва да подмените входната си врата, затова в тази статия ще Ви дадем 5 причини да направите това.

1.Спести от разходи за електроенергия

Повишаване на разходи за електроенергия – след определени години на експлоатация, качествата на врата Ви намаляват. Уплътненията се смачкват, и през тях започва за прониква вятър. Това определено е много неприятно и не само. В студените месеци, това ще увеличи разходите Ви за електроенергия, защото никога няма да успеете да затоплите жилището си.

Mirror Self Adhesive Window Film

2.Лош външен вид

Първото нещо, което всеки вижда е входната Ви врата. Определено тук може да се включи известната поговорка – „че по дрехите ( в случая – вратата) посрещат”. Правило ли ви е впечатление как като преминете през някоя къща с хубава врата, вече променяте виждането си за цялата къща и за собственикът и?

3.Заключващи системи

Колкото и добре да изглежда вратата Ви, това не означава задължително, че е сигурна. Технологиите се развиват много бързо и заключващите системи от преди няколко години вече не са толкова сигурни. И не само недоброжелателите вече имат практики за отключването им. Колкото по-нова е една заключваща система, толкова по-малко информация и време имат да си я набавят крадците.

4.Монтиране върху различни зидове

Голяма възможност за монтиране върху различни зидове ( каси ) – много хора, живеещи в панелни жилища с ляти метални каси не искат и да помисля за подмяна на вратата си, защото не искат да се кърти. Е имаме добра новина за тях – в момента на пазара се предлагат входни врати, които могат да се поставят директно върху ЛМК и отвора да се стесни само с 2-3 см.

Nine Creative Ways To Increase Your Homes Curb Appeal

5.Новото винаги е по-добро

По-добра възможност за евентуална продажба на жилището Ви – макар много хора да смятат, че това не е никаква важно, замислете се – пред две жилища с еднакви характеристики – но едното с нова врата с модерна визия, а другото с грозна заварена врата върху лята метална каса, кое бихте предпочели?

Не се колебайте дълго, а веднага отскочете до Doormann или отворете нашият сайт за продажба на врати, за да видите какво голямо разнообразие има на достъпни цени.

Сподели