Какво казва входната ти врата за теб?
Жълта входна врата

Какво казва входната ти врата за теб?

🕑 2 минути за четене Обновена на: 06 декември, 2022 в 15:46 часа

Входната Ви врата е първото нещо, което хората виждат, когато идват в дома Ви. Ние събрахме някои факти какво съседите си мислят за Вас спрямо вратата Ви.

Венци

В зависимост от годишното време, украсяването на входната Ви врата с венец е чудесен начин да излъчвате празнично веселие. Вече можете да поставите венци за Великден и Хелоуин, както и за Коледа. Те могат да направят семейните домове да изглеждат много приятелски и достъпни.

Цвят

Безспорно основният показател за усещането около Вашия имот е цветът на входната врата. Цветът на Вашата входна врата създава впечатление за Вашия дом, а също така посреща съседи, семейство и приятели на прага Ви. Различните цветове предизвикват различни емоции.

Червена входна вратаЦвят на вратата:

  • Червен – живот, сила, позитивност;
  • Синьо – спокойствие, свежест, традиционно;
  • Черен – Сериозен, изтънчен, практичен;
  • Бяла – Чистота, спокойствие, класически стил;
  • Сиво – изискан, резервиран, стилен;
  • Зелен – хармоничен, спокоен, органичен;
  • Жълто – оптимистично, светло, щастливо;
  • Оранжев – Топъл, гостоприемен, смел.

Цвят и зеленина

Висящите кошници с мъртви цветя или входни врати, затворени в бръшлян, може да накарат Вашите съседи да мислят, че сте малко мързеливи или разхвърлени. Не пренебрегвайте пространството около вратата, дори да не живеете в къща.

Няколко съвета за поддръжка:

Лъскава пощенска кутия, искрящи номера на къщи, работеща звънец на вратата; Кой иска да звъни на разрушен звънец? Или кой ще знае коя къща да посети, ако номерата са паднали или са опетнени? Винаги се грижете за детайлите около Вас и винаги се грижете вратата Ви да функционира правилно. Входната врата, например, трябва да съответства на външния стил на имота. Обърнете внимание на този факт. Друг важен фактор е използваният материал. Пластмасите могат да се изкривят и да се обезцветят. Лошо обработената дървена врата, от друга страна, може да се разцепи и да се напука, както и да бъде податлива на гниене и изкривяване.

Сподели