Какъв цвят да изберем за входната си врата
Черна дървена врата

Какъв цвят да изберем за входната си врата

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 16:49 часа

Изборът на външна врата обикновено се превръща в нелека задача. Трудностите идват на първо място от големия избор, който доста често по-скоро обърква човек, отколкото му помага. Трябва да се вземат редица решения, като се започне от визията, материалът, от който да е направена, устойчивостта срещу влизане с взлом и не на последно място цветът. Разбира се, ако не искате да рискувате прекалено, винаги можете да заложите на класиката – бяло или черно. Това е най-често срещаният цветови вариант, но поне за нас е малко скучно и прекалено традиционно, а и няма да се отличавате много от съседите си. Бяла интериорна врата означава – стил и класика. Може би, е добре да го избягвате при външната врата, по обяснима причина – лесно се замърсява. И понеже всеки човек има нужда от малко помощ и насока, когато му предстои да избира каквото и да било, ще предложим няколко идеи, с които да се отличите от останалите и да вкарате свежест и настроение в дома си.

Слънчево жълто

Жълта входна врата

Може и да Ви се стори прекалено ярко, но защо не? Със сигурност, ако се спрете на този цвят, няма да останете незабелязани, а и ще добавите нотка топлина и уют в жилището си.

Прекрасно червено

Червена входна врата

Ето такава врата, наистина си заслужава. Освен, че привлича вниманието, червеното ще вкара и доза аристократизъм в дома Ви. Определено стои страхотно и се откроява. Няма да сгрешите, ако заложите на този цвят.

Романтично розово

Розова входна врата

Този бонбонен нюанс може би изглежда твърде краен, но пък в крайна сметка , за какво Ви е чуждото мнение. Настройте се романтично и цветно и заложете на това предложение. Може би ще сте единствените наблизо с такава врата, но пък ще бъдете уникални и неповторими.

Горско зелено

Зелена входна врата

Този вариант е за любителите на природата. Освежете къщата си и добавете горски нотки на вратата си като се спрете на зеления цвят. Стои много добре, не мислите ли?

Какъвто и избор да направите, важното е накрая да сте доволни. Залагайте смело и рискувайте, защото ежедневието и без това доста често е в сивите тонове, поне го разнообразявайте, когато се прибирате у дома.

Сподели