Причини, поради които е време да смените интериорните си врати
Смяна на интериорни врати

Причини, поради които е време да смените интериорните си врати

🕑 3 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 14:55 часа

Ако от известно време вратите в дома Ви се набиват на очи и не сте доволни от това как изглеждат. Ако сте направили основен ремонт, а интериорните Ви врати стоят стари и неподходящи на помещенията Ви. Ако сте си закупили ново жилище, а в него липсват интериорни врати, това са добри причини да се ориентирате към това да потърсите интериорни врати за своето жилище, които идеално ще покрият вкусовете Ви и ще паснат на новото Ви и модерно жилище.

Първа причина

Старите врати се измятат, а навремето вратите не са били с PVC, алуминиево или естествен фурнир покритие, а са били просто боядисани, което в годините става демоде и се захабява, боята започва да се надрасква и да пада. Старите интериорни врати започват да изглеждат просто ужасно. За да внесете мода и свежест в дома Ви , може да го направите с малка стъпка към смяна на вратите. Новото поколение врати може да задоволи всичките Ви изисквания. Те стоят модерно, изящно има богата гама от цветове, а и материалите, които се използват в днешно време са много по-качествени от старите технологии. Всеки има нужда от промяна и свежест в ежедневната си обстановка. Дори, на пръв поглед да са не толкова важна част от интериора, ще се учудите след като замените старите си врати с нови, каква голяма промяна ще настъпи в дома Ви.

Втора причина

Друга причина да искате да подмените старите си интериорни врати с нови, това е след като сте завършили основен ремонт. Подменили сте всички мебели, настилки и уреди в дома си, а само вратите напомнят още за старото и захабено. Е, значи няма как да пропуснете и тях!

В днешно време производителите на интериор за дома предлагат необятен избор на цветове и материали, но също това важи и за интериорните врати. Има безкраен избор от материали, цветове и модели подходящи и за най-капризните. Затова след дълъг и изтощителен ремонт, няма нищо по-хубаво от стилния завършек на красиви интериорни врати, съчетани с формите и цветовете в дома Ви.

Трета причина

На трето място ще засегнем темата за новодомците. Всички знаем, колко дълъг и изтощителен процес е обзавеждането на нов дом. Но и какво е личното удовлетворение, когато видим новия си дом напълно завършен и нов до най-малкия детайл. И тук интериорните врати са изключително важна част. Можете да ги съчетавете с цвета на мебелите, както и с формите им.

Ние в Дорман имаме врати за всички! Отворени сме за всякакви идеи и предизвикателства и пред нас няма затворена врата. Имаме чудесни предложения за интериорни врати за панелни жилища. Когато дойдете в наш магазин ние ще изживеем емоцията заедно с Вас,  дали ще обзавеждате нов дом или ще подновявате стария, няма значение! Ще преценим цветовете на дограмата Ви, на паркета Ви, на стените Ви и ще изберем най-подходящата врата за дома Ви, за да сте напълно доволни! Естествено последната дума ще дадем на Вас, защото това е Вашият дом. Извън професионално ще засегнем темата за това, че нашият екип знае колко трудно се постига мечтата да имаш свой собствен дом или да реновираш стария си, знаем колко усилия и средства са нужни, знаем, че нашите клиенти са напрегнати от несгодите, срещани по пътя си, докато правят ремонт и сме изключително търпеливи към тях.

Наша главна цел е, когато погледнете новия си дом, да сте доволни от себе си и от резултата, а ние да сме станали част от този толкова важен момент в живота Ви! Очакваме Ви в магазините на Дорман, ценим Ви и с удоволствие бихме помогнали!

Сподели