Интериорни врати Граде
Интериор на Интериорни врати Gradde

Интериорни врати Граде

🕑 2 минути за четене Обновена на: 09 юни, 2022 в 16:21 часа

Дошло е време за подмяна на Вашите интериорни врати. Моделите, които ще Ви предложим днес са от серията Градде. Вратите от същата серия Ви предлагат избор от безброй комбинации на цвят, модел, вариации на стъкло и дори дизайни с принт. Комбинирането на цветовата гама в дома Ви следва да е – врати и стени, врати и дограма, врати и под. А защо и да не бъдете новатор в интериорния дизайн и не изберете напълно контрастен на сегашната Ви гама цвят?

Градде в светлата гама

Те са се погрижили за всеки вкус. Желаете влагоустойчива врата за баня без стъкло? Имаме я! Светлите цветове от тази серия са точно за Вас. Сибирска лиственица, Ясен Вералинга, Дъб вераде и Шведски дъб не са само замъци в Германия, а и имената на цветовете от Клас А. Да, правилно прочетохте, Сибирска лиственица, която не бива да бъркате със сибирска лисица,  е не само цвят от влагоустойчивата серия, класът А има и сертифицирано предпазване от надраскване.

Градде в тъмната гама

Светлите цветове не подхождат на хеви метъл душата Ви? И за Вас имаме нещо с цветовете Орех Рибейра и Череша сан Диего. Клас А++ на нашите интериорни врати ГРАДДЕ е създаден по специална технология на изработка, гарантираща водоустойчивост на изделието и клас на устойчивост от надраскване А++. Покритието на този клас врати изключва нуждата да комбинирате алуминиевата си врата с останалите. Врата от серията ГРАДДЕ в тъмен цвят може да бъде обливана с обилни количества вода без нараняване на покритието ѝ.

Всеки от моделите може да бъде предложен с дизайн с или без стъкло. Перфектният модел врата за Вас е при нас. Само посетете шоурумите ни, в които ще откриете вече монтирани врати за Ваше улеснение. Чудите се дали ще пасва избраната Ви врата на вече готовия Ви и завършен интериор? Посетете сайта ни и ще откриете визуализатор, с помощта, на който качвате своя снимка на стената си и посочвате желаната от магазина ни врата. Така без дори да излизате от дома си може да изберете бъдещата си врата.

Сподели