Защо да изберете интериорни врати Gradde?
Интериорни врати Граде

Защо да изберете интериорни врати Gradde?

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 16:32 часа

Замисляли ли сте се, дали да изберете поръчкова врата за своя дом, вместо някой от масово предлаганите дизайни? Вратите Граде, които предлагаме, могат да Ви помогнат да изберете най-подходящият за Вас модел, който ще гарантира качество, здравина и ще се слеe с интериора Ви!

Предимства на интериорни врати Граде

1. Без значение, дали правите ремонт или строите от основи, вратите изработени по индивидуална поръчка, могат в пъти да подобрят цялостната визия на дома Ви. Едно от най-важните неща при избора освен материала е и покривният слой. Вратите от серия Граде освен разнообразна гама, предлагат и два вида покритие – А+ и А++. Това прави интериорните врати универсални и подходящи за всяко едно помещение – от хол до баня!

  • покритието А+ е влагоустойчиво;

То е защитено, благодарение на смоли и лакове, което придава допълнителна здравина на дървесината.

  • второто покритие – А++ е водоустойчиво;

При него крилото е изцяло импрегнирано с меламинови и синтетични смоли. То е изработено по най-иновативната технология на Граде. Крилото е изцяло облепено, без видимо прекъсване, така че дори да има директен досег с вода, то ще запази цялостта и здравината си с времето. Без значение, кой от двата вида покритие ще изберете, несъмнено ще останете доволни! Също така, имате привилегия да вземете решение между два вида пълнеж на крилото – пчелна пита и перфорирано ПДЧ, което ще добави допълнителна здравина към структурата на вратата.

2. Друго предимство на поръчковите врати са безкрайните възможности откъм дизайн. Можете да изберете от много серии и модели, от семпли и изчистени дизайни до по-разчупени, така че всичко да пасне на Вашия индивидуален стил. Съчетаване на вътрешния дизайн с интериорните врати е важна стъпка, но с вратите от серия Граде, това няма да Ви затрудни. Доста често хората се спират на стъклени врати с принт – те все повече навлизат като тенденция в интериорния дизайн. Стъклото ще прибави класа и стил във Вашия дом, а нивото на прозрачност се уточнява допълнително, спрямо помещението и нуждите Ви.

3. Освен уют, комфорт и Вашето лично удоволствие, при поръчката на врата, значително ще се вдигне и цената на Вашето жилище, което при евентуална продажба Ви гарантира значително по-голям успех.

Така че, не бъдете колебливи, а ни посетете, за да се сдобиете с Вашата уникална интериорна врата!

Сподели