Защо да изберете интериорни врати Gradde?
Интериорни врати Граде

Защо да изберете интериорни врати Gradde?

Замисляли ли сте се, дали да изберете поръчкова врата за своя дом, вместо някой от масово предлаганите дизайни? Вратите Граде, които предлагаме, могат да Ви помогнат да изберете най-подходящият за Вас модел, който ще гарантира качество, здравина и ще се слеe с интериора Ви!

Предимства на интериорни врати Граде

1. Без значение, дали правите ремонт или строите от основи, вратите изработени по индивидуална поръчка, могат в пъти да подобрят цялостната визия на дома Ви. Едно от най-важните неща при избора освен материала е и покривният слой. Вратите от серия Граде освен разнообразна гама, предлагат и два вида покритие – А+ и А++. Това прави интериорните врати универсални и подходящи за всяко едно помещение – от хол до баня!

  • покритието А+ е влагоустойчиво;

То е защитено, благодарение на смоли и лакове, което придава допълнителна здравина на дървесината.

  • второто покритие – А++ е водоустойчиво;

При него крилото е изцяло импрегнирано с меламинови и синтетични смоли. То е изработено по най-иновативната технология на Граде. Крилото е изцяло облепено, без видимо прекъсване, така че дори да има директен досег с вода, то ще запази цялостта и здравината си с времето. Без значение, кой от двата вида покритие ще изберете, несъмнено ще останете доволни! Също така, имате привилегия да вземете решение между два вида пълнеж на крилото – пчелна пита и перфорирано ПДЧ, което ще добави допълнителна здравина към структурата на вратата.

2. Друго предимство на поръчковите врати са безкрайните възможности откъм дизайн. Можете да изберете от много серии и модели, от семпли и изчистени дизайни до по-разчупени, така че всичко да пасне на Вашия индивидуален стил. Съчетаване на вътрешния дизайн с интериорните врати е важна стъпка, но с вратите от серия Граде, това няма да Ви затрудни. Доста често хората се спират на стъклени врати с принт – те все повече навлизат като тенденция в интериорния дизайн. Стъклото ще прибави класа и стил във Вашия дом, а нивото на прозрачност се уточнява допълнително, спрямо помещението и нуждите Ви.

3. Освен уют, комфорт и Вашето лично удоволствие, при поръчката на врата, значително ще се вдигне и цената на Вашето жилище, което при евентуална продажба Ви гарантира значително по-голям успех.

Така че, не бъдете колебливи, а ни посетете, за да се сдобиете с Вашата уникална интериорна врата!

Сподели