Последни тенденции при интериорни и входни врати

Последни тенденции при интериорни и входни врати

Променяйки се с времето и развивайки нови технологии на изработка, в днешни дни се предлагат много качествени, както интериорни, така и входни врати. Подобрявайки всекидневно, начина на изработка на покритието на вратите, техният пълнеж, та дори и касите. Стигаме до най-новите тенденции както при входни, така и при интериорни врати. Разбира се, става ясно, че всяка фирма има свои отличителни цветове, текстури, модели и много трудно може да се съчетават помежду си. Затова е много важно да сменяте вашите врати от една фирма. Като така няма да се сблъсквате с този проблем, а именно да не се препокриват цветовете. Може би ще ви се стори смешно, но цветовете са много важни. Освен да не дразнят окото и да си почивате максимално, те внасят и спокойствието, от което имате нужда, когато сте във вашият дом.

Цветове при вратите

Най-благородните цветове са дъба и всичките негови разновидности, които се предлагат. Това е един от най-търсените цветове, особено дъб Вераде, известен от немската фирма Граде. Този толкова близък цвят до естествена дървесина, освен че успокоява и внася уют. Той се съчетава изключително лесно с много различни други цветове, излъчва топлина и не на последно място, поддръжката му е лесна.

Когато вече сме избрали най-красивите немски интериорни врати, идва момента да видим и най-новото от входните турски врати, което излезе на Българския пазар, а именно входна турска врата висок клас Елеганс, и отново в така любимият ни цвят, а  именно дъб Вераде.

Тази уникална входна врата е отново с дебелина на крилото 9см и висококачествен пълнеж, има две самостоятелни заключващи системи. Не на последно място има възможност за обличане на касата със същият МДФ с цвят дъб Вераде. Така няма да виждате металната каса, а вратата ще стои още по-внушително и масивно към останалите интериорни врати. И какво по-хубаво от това съчетание на входна и интериорни врати. Не се колебайте да намерите шоурумите с мостри на тези невероятни врати, които се допълват.

Сподели