Последни тенденции при интериорни и входни врати
Блиндирана входна врата модел Т-902

Последни тенденции при интериорни и входни врати

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 16:54 часа

Ако се върнем години назад и направим сравнение с днес, ще открием голямо развитие във всяка една област, от технологиите до стандартните и обикновени неща, които ежедневно ползваме. Това се отнася и за обзавеждането на жилищата, в това число включваме интериорните и входни врати.

Какво точно имаме предвид?

Вратите се промениха по отношение на външния си вид, изолация, покритие и не на последно място каси. Разглеждайки различните производители, е видима тенденцията, която всеки един от тях следва. Сериите имат своите отличителни цветове, текстури, модели и много трудно може да се съчетават помежду си. Затова ще Ви посъветваме, при смяна на Вашите врати, да ползвате услугите на една фирма. Така няма да се сблъсквате с онзи проблем, а именно да достигнете до ситуация, в която да не можете да комбинирате добре вратите си. Може би, сега ще Ви се стори несериозно, но при избор на цветове на интериорни врати е ключово всичко в обзавеждането. Освен да не дразнят окото, ако са правилно подбрани, те създават онзи уют, към който всеки от нас се стреми да усети, прибирайки се уморен в къщи.

Как да съчетаем входната с интериорните врати?

Ще Ви предствим един вариант, а Вие може да попитате и за други възможности на място. Най-благородните цветове са тези на Дъба и всичките негови разновидности, които могат да се срещнат. Това е един от най-търсените цветове, особено Дъб Вераде, известен от вратите Граде. Този толкова близък цвят до естествена дървесина, освен че успокоява и внася уют, се съчетава изключително лесно с много различни други цветове. Той излъчва топлина и не на последно място, поддръжката му не изисква много усилия.

Gradde Bergedorf VeradeСлед като сте избрали най-красивите интериорни врати, идва момента да погледнете и към най-новото от входните врати, което излезе на българския пазар, а именно входна турска врата с висок клас Елеганс, и отново в така любимия ни цвят, а именно Дъб Вераде. Тази уникална входна врата е отново с дебелина на крилото 9 см. и висококачествен пълнеж, има две самостоятелни заключващи системи. Не на последно място има възможност за обличане на касата със същият МДФ в цвят Дъб Вераде. Така, няма да виждате металната каса, а вратата ще стои още по-внушително и масивно спрямо останалите интериорни врати. И какво по-хубаво от това съчетание на входна и интериорни врати. Не се колебайте да намерите шоурумите с мостри на тези невероятни врати, които се допълват така умело!

Сподели


Обнови бисквитки