Кратки съвети преди монтаж на интериорната врата
изложение на врати

Кратки съвети преди монтаж на интериорната врата

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 март, 2023 в 14:30 часа

Съдържание


  1. Избор на врата

Можете да изберете различни стилове при избора на интериорни врати. За да се откроявате от съседа до Вас може да закупите такива врати, които ще бъдат в уникален, дизайнерски стил. През 2014 г се е състояло изложение в Испания, Барселона. На този форум са били предоставени на потребителите, голям брой снимки на интериорни и входни врати, но погледнати през мирогледа на фотографа. Става дума за около 150 фотографии, които авторът е представил с цел реклама.

WONDERSTAND_construtec_MdeG_2.jpg

Portes5_VZambrano.jpg

Избор на врата

Изборът на такъв тип врати е рисков, от гледна точка на това, дали такъв креативен дизайн е подходящ стилово на интериора във Вашия дом. Значението на вътрешните врати е изключително ключов момент за дома и една дългосрочна инвестиция, затова е добре да се подбират съобразно Вашите желания съчетани с вкус и стил. Всеки клиент желае отворът на вратата или крилото да е приблизително 80 см. По този начин ще могат да преминават предмети в рамките на интериорната врата.

Между стиловете врати се включват интериорни врати за панелни жилища, интериорни врати с плъзгащи механизми, фрезовани и остъклени врати. Най-лесно и практично е да се разкачи крилото на интериорната врата от касата, така може да се прекара без проблеми желаната от Вас обемна мебел. Предимството е, че процедурата може да бъде направена и в деня на монтажа, когато отворът е от зид до зид. Затова е изключително необходимо, преди да предприемете поставяне на нови врати в дома си, да съобразите размерите на местата, където те ще бъдат сложени. Ако е наложително, дори ги разширете до подходящите мерки, за да не съжалявате, когато вкарвате или изнасяте мебелите си.

Преди монтажа на интериорните врати не пропускайте да довършите и подовата част на жилището. Ако стаята ще има килим, регулирайте вратата така, че тя да се позиционира няколко сантиметра от пода. Но ако подовата настилка бъде от дървесина, теракот или балатум е по-добре крилото да е максимално близо.

Сподели