Избор на интериорни врати за дома
Врата модел 210

Избор на интериорни врати за дома

🕑 2 минути за четене Обновена на: 14 март, 2023 в 10:06 часа

Ново жилище или ремонт на сегашното и при двата случая са Ви необходими интериорни врати. Колкото лесен да изглежда избора им първоначално, ще се убедите, че въобще не е така. Дори и да сте се насочили към цвят и модел, когато започнете с обиколка и разглеждане на вратите, малко или много можете да се объркате.  Богат избор на модели, цветове, форми, дръжки, стъкла, пълнеж, цена и качество. Много различни серии коя от коя по-впечатляваща! Интериорната врата на стаи като кухня или всекидневна, може да бъдат със стъкло, а тези на другите помещения с фрезовка или изцяло гладки модели. Има и голямо разнообразие на дръжки, с кръгли и правоъгълни, квадратни форми, с цвят и вълнообразни ръкохватки.

Цвят на интериорната врата

Изборът на цвят също е много труден. Подходящи цветови съчетания на интериорните врати могат да бъдат със стените, пода, мебелите или входната врата. Кое е най-подходящо, трябва задълбочено да обмислите предварително. Последните тенденции са, че са популярни и търсени по-светлите цветове. Дори, много нашумяло е бялото, то придава чист и много светъл вид на жилището, защото е много актуално и дръзко. Поддръжката му е лесна, всички интериорни врати вече са устойчиви на влага и могат да се почистват с влажна кърпа. Именно, заради влагоустойчивото си покритие, интериорните врати са търсени за мокри помещения, дори и за бани, стига да има завеса или параван. Точно това ще Ви помогне много, защото няма да е нужно да си купувате стандартна алуминиева врата, а може да си вземете същата като интериорните врати, които вече имате.

P-208-Z-1

Интериорни врати за панелни жилища

Помислили сме и за панелните жилища с метални каси. Много труден е демонтажът им и доста от клиентите не го желаят. Но вече има „каси панел“, които се монтират върху металната каса, скриват я и всичко изглежда ново и красиво. Вече почти всяка серия предлага такива модели. За помещения като килер, където искате да спестите от пространство, се предлагат плъзгащи врати. Като всеки един модел може да се направи плъзгащ, със скрит механизъм или облечен. И не забравяйте, че изборът Ви на интериорни врати е много важен, все пак в продължение на следващите години ще им се радвате!

Сподели