Избор на интериорни врати за дома
Модерна интериорна врата за Вашия дом

Избор на интериорни врати за дома

Ново жилище или ремонт на сегашното, необходими са ви интериорни врати. Колкото лесен да изглежда избора им на пръв поглед, ще разберете, че въобще не е така. Дори и да сте се насочили към цвят и модел, когато започнете с обиколка и разглеждане на вратите, ще разберете в какво се впускате. Богат избор на модели, цветове, форми, дръжки, стъкла, пълнеж, цена и качество. Много различни серии коя от коя по-впечатляваща. Интериорната врата на помещения като хол и кухня може да бъдат със стъкло, а тези на другите помещения с фрезовка или изцяло гладки модели. Има и голямо разнообразие на дръжки, с кръгли и правоъгълни, квадратни форми, с цвят и вълнообразни ръкохватки.

Цвят на интериорната врата

Изборът на цвят също е много труден, дали да го съчетаем със стените или с пода, дали с мебелите или входната врата. Последните тенденции са, че се харесват и избират по-светли цветове дори много нашумяло е бялото, то придава чист и много светъл вид на жилището, също е много актуално и дръзко. Поддръжката му е лесна, всички интериорни врати вече са устойчиви на влага и могат да се почистват с влажна кърпа. Именно заради влагоустойчивото си покритие интериорните врати са подходящи за мокри помещения, дори и за бани, стига да има завеса или параван. Точно това ще ви улесни много, защото няма да е нужно да си вземете алуминиева врата, а може да си вземете същата като интериорните врати.

P-208-Z-1

Интериорни врати за панелни жилища

Помислили сме и за панелните жилища с метални каси. Много труден е демонтажа им и доста от клиентите не го желаят. Но вече има каси панел, които се монтират върху металната каса, скриват я, и изглежда ново и красиво. Вече всяка една серия предлага такива модели. За помещения като килер, където искате да спестите от пространство се предлагат плъзгащи врати. Като всеки един модел може да се направи плъзгащ, със скрит механизъм или облечен. И не забравяйте,че избора ви на интериорни врати е много важен, все пак дълги години ще им се любувате

Сподели