Нов живот за старите ни интериорни врати
Нов живот за старите ни интериорни врати

Нов живот за старите ни интериорни врати

Подмяната на старите интериорни врати понякога се оказва необходимост за едно домакинство. Причините за това са различни – от търсене на актуални модни тенденции до обновяване на интериора в жилището. Това не означава, обаче, че те обезателно трябва да отидат на боклука.
Но какво може да се случи със старите ни врати, ако не ги изхвърлим? Можем ли да измислим някакво друго приложение за тях?

Няколко идеи за вдъхване на нов живот на старите интериорни врати

  • Всеки дом има нужда от една етажерка за поставяне на сувенири, книги,  монтажни инструменти, обувки или саксии. Едно от превъплащенията на старите ни интериорни врати, може да бъде в едно от изброените неща. Всеки един модел врата може да се превърне в перфектен шкаф или секция, която да  събере всичко на едно място, така че да бъде подредено и лесно откриваемо, щом ни затрябва
  • Днес можем да пресъздадем атмосферата от древността, като използваме старите крила за направата на паравани. Може да се отдели част от трапезарията, като отделен кът за четене на книги или за пиене на кафе. Ако ни е омръзнал старият, захабен вид на вратата съвсем спокойно можем да обработим нейното покритие, за да придобие нов облик. Необходими са ни четка, малко инструменти и старата интериорна врата е вече, като чисто нова.
  • В повечето гаражи цари пълен хаос – разхвърлени инструменти, неоткриваеми части и т.н.  Вече изгубили първоначалното си приложение, интериорните врати могат да се превърнат в страхотна закачалка за инструменти и невероятен шкаф, за поставяне на  всички по-дребни части. Друго приложение, което могат да имат те, е  за направата на сандък, в който да се поберат по-големите предмети

Изписаното по-горе е една малка част от нещата, които могат да бъдат сътворени от интериорните врати, които не могат вече да изпълняват първоначалното си приложение. Според нуждите на всеки човек, могат да се породят различни идеи за създаване на нов живот на старите врати.

Сподели