PpcProtect

Историята за оригинални интериорни врати с необичаен дизайн и функционалност

vhodna vrata 202 Y

Историята за оригинални интериорни врати с необичаен дизайн и функционалност

Обзавеждането на дома или офиса ни, може да бъде едно вълнуващо преживяване, а изборът им едно голямо предизвикателство. Повечето от нас залагат на стандартни врати, без много въображение. А всъщност избора на интериорните врати може да бъде толкова нестандартен и различен, че да предаде съвсем нов облик на всяко помещение. Знаем, че вратите се избират по цвят, модел, шарка, които да се връзват с интериора ни.

Освен тези важни критерии е добре да знаем, че всяка врата може да бъде изработена от различни материали, които допълнително да придават елегантност и оригиналност. Друго, което може да бъде от съществено значение за избора е начина, по който се отваря самата врата. Освен стандартното отваряне тя може да бъде плъзгаща, ,,летяща”, тип хармоника, дори може да бъде въртяща. Важно е вратата да бъде добре подбрана и интересна. Има врати, които могат да имитират стена, шкаф, картина или каквото въображението ви може да измисли. Този тип врати видимо изглеждат тежки, но всъщност не е така. Производителите им са се погрижили да бъдат от по-леки материали, което улеснява отварянето, без особено усилие. Поставянето на такава врата би било страхотна идея, когато желаем да се сдобием със скрито помещение. Може да служи и за паник стая, ако се наложи при евентуална заплаха, както и спокойно да послужи като сигурно скривалище. Разбира се може да се прилага и с други далеч по-приятни цели, например като изненада при различни поводи за специални хора.

Друго интересно предложение може да бъде врата тип стълбище. То не само може да бъде практично, но и да служи като помещение, където да държите скъпи вещи за вас или просто всичко ненужно и да играе ролята на склад. И един много интересен вариант, който се отваря с помощта на датчици, които се задействат когато се доближи някой до вратата. Интересното при този вариант е, че се отваря по формата и размера за да влезе конкретния човек. Има голям избор на интериорни врати, стига въображението ви да работи добре. Може да направите дома си едно приятно и вълнуващо място, където да се чувствате комфортно и сигурно, а в същото време да бъде стилно и оригинално.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *