Важни стъпки при закупуването на интериорни врати
Бяла двукрила интериорна врата

Важни стъпки при закупуването на интериорни врати

🕑 2 минути за четене Обновена на: 15 юни, 2023 в 11:37 часа

Преди да започне да се избират интериорни врати хубаво е да се направи план, колко врати ще се купуват , за какви помещения, с какъв бюджет се разполага. Може предварително да се направи прочуване по интернет и след това на място да се изберат моделите на вратите.

Стъпка посещаване на магазини за врати

По-добрия вариант е да посетите обект, в който има разнообразие на поне 3, 4 серии врати на различни производители. Така ще имате по-голям избор. Да има по-бюджетни, среден клас и висок клас врати. Добре е все пак да сте поне малко ориентирани относно цвят. Ще искате ли вратите да бъдат изцяло плътни, ще имат ли фрезовка, стъкло. С какви первази ще бъдат? Понеже има различни видове обли, прави, различна ширина и т.н.

Стая в ретро стилИнтересува Ви от какво са изработени вратите, с какво покритие са, евентуално имат ли изолация. Имат ли гаранция, какво включва тя, колко години е. Обслужват ли извън гаранционно. Това са изключително важни въпроси при избора на качествени интериорни врати. Друго много важно условие е поне да сте се запознали с ширината на зида. Какъв е размера на касата. Тъй като това ще интересува търговеца, за да ви се направи цена.

Какво да направим при закупуване на врата

Трябва да се интересувате – предлага ли се монтаж, какви са условията, какви са цените, за да може правилно да си направите сметката. Все пак имате някакъв бюджет, с който разполагате, така че задайте няколко въпроса. Предлагат ли се варианти на изплащане? Кога се заплаща, поддържат ли се на склад, какъв е срока на доставка, в какъв срок се извършва монтажът, има ли включен монтаж в цената? Ако предпочитате, можете сами да монтират вратите, но за целта ползвайте нашия наръчник за монтаж на интериорни врати. Освен това се възпозвайте и от наши обекти с промоционални условия, за да можете още да редуцирате разходите си.

Сподели